HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ateşböceği 6. yeni bölüm fragmanı izle: Yeni bölümde Aslı - Barış aşkının temelleri atılıyor!

Ateşböceği 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Ateşböceği yeni bölüm fragmanında Aslı ile Barış arasındaki yakınlaşmanın daha da arttığı gözleniyor. Dün akşam yayınlanan Ateşböceği son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Barış, Aslı'ya onu zor duruma sokacak ne sordu? İşte Ateşböceği 6. yeni bölüm fragmanı...

Ateşböceği 6. yeni bölüm fragmanı izle: Yeni bölümde Aslı - Barış aşkının temelleri atılıyor!

Ateşböceği 6. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen son bölümden sonra yayınlandı. Dün akşam son bölümü ile reyting sıralamasında zirveye oturan Ateşböceği yeni bölümde Aslı ile Barış arasındaki yakınlaşma daha da artıyor. Barış'ın Aslı'ya itiraf edeceği konu merak edilirken yeni bölümde bu ikili arasındaki aşkın ilk adımları atılıyor. Peki Barış, Aslı'ya ne sordu? Bu soru Aslı'yı neden zor durumda bırakıyor? Ateşböceği 6. bölümde neler olacak? İşte Ateşböceği 6. yeni bölüm fragmanı...

ATEŞBÖCEĞİ 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Ateşböceği 5. bölümü ile dün akşam Star TV'de yayınlandı. Heyecanla izlenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Zengin ve başarılı boşanma avukatı (Barış) ile ailesini geçindirmek için çalışmak zorunda kalan bir kız (Aslı) arasında geçen aşk hikayesini konu alan Ateşböceği, yayınlandığı akşamın en çok izlenen yapımı olmaya devam ediyor. Ateşböceği son bölümde, Aslı'nın özel şoförlük yaptığını öğrenen annesi, bu işe devam edemeyeceğini ve buna izin vermediğini söyler. Aslı'nın tüm itirazlarına, yalvarmalarına karşın annesi bir adım geri atmaz. Aslı, annesinin rızası olmamasına rağmen Barış'ın yanına gider. Barış, Aslı'yı karşısında görünce şaşırır. Ailesi ile arasının açılmasını istemez. Fakat Aslı bu konuda kararlıdır. Bu sırada Barış, Aslı'ya birşey itiraf edeceğini söyler. Peki itiraf edeceği konu nedir? Ateşböceği 5. son bölüm tamamının aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Ateşböceği 5. son bölümü izlemek için tıklayınız

ATEŞBÖCEĞİ 5. SON BÖLÜM

Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin orta yerine düşer. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailesi karışır. Tüm bunlardan habersiz Aslı, Barış’a yardım ettiğini zannederken kendi yıkımına giden taşları ağır ağır döşediğinden habersizdir.

ATEŞBÖCEĞİ OYUNCULARI VE KONUSU

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyuncuları arasında Derya Alabora, Umur Yiğit Vanlı, Belma Canciğer, Durul Bazan, Seda Güven, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Şebnem Dilligil, Çağrı Çıtanak, Tayra Bahar yer alıyor. Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor.

ATEŞBÖCEĞİ GENEL HİKAYESİ

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe girmiş; hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı: Barış (Seçkin Özdemir)… Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek için taksi şoförlüğü yapmak zorunda kalan, güzel bir genç kız: Aslı ( Nilay Deniz). Nam-ı diğer Ateşböceği. İkilinin karşılaşması ile, hayatları değişecek ve aşk dolu bir serüvenin içine girecekler.

Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden dizi, sıcacık aşk hikayesi ile 29 Haziran Perşembe 20.00'da Star'da izleyenlerin favorisi olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler