HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Atiker Konyaspor, Vitoria Guimaraes maçı ile UEFA Avrupa Ligi I grubunda ikinci maçına çıkacak. Bu akşam oynanacak Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı hangi kanaldan yayınlanacak, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı öncesi her iki takımın teknik direktörü iddialı konuştular. Peki Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci haftada rakibi Portekiz Vitoria Guimaraes takımı. Gruptaki ilk maçını Marsilya ile oynayaan ve 1-0 kaybeden Konyaspor, Vitoria Guimaraes karşısında galip gelerek Avrupa maçlarında ilk zaferini yaşamak istiyor. Peki Atiker Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçı saat kaçta, hangi kanalda?

ATİKER KONYASPOR - VİTORİA GUİMARAES MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi I grubunda ikinci hafta Atiker Konyaspor ile Vitoria Guimaraes maçı bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'da başlayacak Konyaspor Vitoria maçını Makedon futbol federasyonundan Aleksandar Stavrev yönetecek. Aleksandar Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ile Dejan Kostadinov üstelenirken dördüncü hakem olarak Goce Petreski görev yapacak. Konyaspor - Vitoria Guimaraes maçını TRT 1 naklen yayınlayacak.

"VİTORİA MAÇINDA ÇOK İYİ IŞILDAMALIYIZ"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları ikinci maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Sahada çok iyi bir mücadele örneği sergilemeleri gerektiğini vurgulayan Akçay, şunları söyledi:

"Bizim için yarın taraftarla buluşma anı olarak da çok önemli. Sahanın elektrikleri ve taraftarlarımızın bize vereceği elektrikle bütün oyuncularımızın ampulleri yanmalı ve çok iyi ışıldamalıyız. Rakibimizin istatistikleri oldukça güçlü. Kupada ilk maçta kendi evinde berabere kalmış olmasına rağmen lig maçında 2-1'lik bir üstünlük sağladı. Farklı oyun anlayışları var. Yüksek seviyede arzuyla oynuyorlar. Atak özellikleri, kenardan merkeze gelme üzerine daha fazla organize olmuş. Kısa bir takım olmasına rağmen ölü top becerileri ve bundan faydalanma yetenekleri yüksek bir takım. Özellikle 3. bölge oyuncuları takımın en güçlü yanını oluşturuyor. Dikkat etmemiz gereken bir hücüm blokları var.

SUKUBİC TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ!

Konyasporlu futbolcu Nejc Skubic de yarın çok iyi bir maç beklediklerini dile getirdi. Taraftarla bir araya gelecekleri için sabırsızlandıklarını ifade eden Sukubic, "Çünkü taraftarlarımızla uzun bir süreden sonra kavuşmuş olacağız. Taraftarların da desteğiyle yarın bir galibiyet bekliyoruz. Taraftarımızın bu konuda elinden geleni yapacağını biliyoruz ve onları mutlu etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"KONYASPOR ÇOK İYİ BİR TAKIM"

Vitoria Guimaraes Teknik Direktörü Pedro Martins, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda bu akşam oynayacakları Atiker Konyaspor maçına hazır olduklarını söyledi. Martins, karşılaşmanın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına, kaleci Miguel Silva ile katıldı.

Zorlu ve keyifli bir maç olacağına inandığını belirten Martins, "Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gruba baktığımız zaman bir denge söz konusu. Zor bir gruptayız. Atiker Konyaspor, ofansif ve defansif olarak çok iyi bir takım. Bunu aklımıza yazdık ve hazırlanarak geldik. Ne olursa olsun sonuna kadar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Taraftarlarının kendilerinden iyi bir sonuç beklediğini ifade eden Martins, takımının fiziksel açıdan çok iyi durumda olduğunu ve Portekiz'e güzel bir sonuçla dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Portekiz temsilcisinin kalecisi Miguel Silva ise sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler