HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiye Sokak'ta bir cübbeli

İsmailağa Cemaati'nin internet üzerinden yayın yapan kanalı Ehlisünnet TV'nin Facebook adresinde yayınlanan bir video dikkat çekti.

“Ya Rabbî, onlar bilmiyorlar, bilselerdi yapmazlardı”, "Nişantaşı'nda Aslından Koparılan Gençlik", "Rabbim Hidayet et Genç Kardeşlerimiz"ifadeleriyle paylaşılan videoda programın sunucusu Nişantaşı- Atiye Sokak'ta dolaşıyor. Ve oradaki vatandaşlar için "Neneleri burun deliklerini göstermekten utanırken bunlar göbek deliklerini gösteriyorlar. Bunların dedeleri camiye koşarken bunlar serserilik peşinde koşuyor" "Acınası" diyor. Görüntüler, sosyal medyada da çok tartışıldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

-bu adamın yaptığı alenen, suçtur. halkı kin ve düşmanlığa sevk etmektir, ayrımcılıktır. içki içenleri hedef göstermektir. tam tersi olsa, bir muhabir dindarları hedef gösterip işte gericiler diye aralarında dolaşsa(ki yapamaz) kopacak kıyameti düşünemiyorum. fikir özgürlüğü elbette var, alkol alanların yozlaştığını kendi çapında ifade edebilirsin ancak bu şekilde teşhir edemezsin.

-ya aynısını Fatih'te yapsalar?

-şunları mahkemeye verecek,takip edip uğraşacak babayiğit varsa elimden gelen bütün desteği gösteririm,bilginize.

-dindarım ama burada ki ateistlere kusura bakmamalarını rica ediyorum. Saçmalamış net!

-bazen diyorum iyiki ateistim.

-bunlar benim gözümde din düşmanıdır.bu ülkede dine en büyük zarar veren bu ve bunun gibilerdir.çevreme bakıyorum bende dahil bu tarz şeyler yüzünden dinden soğuyor insan.benim gibi muhafazakar ailede büyümüş bir insanı ve çevremi dinden soğutmayı başarıyorlar.tebrik ediyorum aldığınız günahlarıda tepe tepe kullanırsınız ahirette

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler