HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atv'nin yeni dizileri reytingleri zorluyor

Atv'nin yaz sezonunda başlayan dizileri adından söz ettiriyor. Atv yeni dizileri; Kırgın Çiçekler, Günebakan ve Aşk Zamanı yazın da izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Atv'nin yeni dizileri reytingleri zorluyor

Yazı yaşadığımız ve dizilerin sezon finali ve final yaptığı bu dönemde Atv iddialı dizilerle izleyicilerini mutlu ediyor. Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kara Para Aşk dizisi devam etse de, başrollerini Timur Acar ve Serra Tokdemir'in paylaştığı eğlenceli dizi Kertenkele ve oyuncu kadrosunda Özlem Yılmaz, Anıl İlter, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Ahmet Levendoğlu gibi isimlerin paylaştığı Kara Ekmek dizisi sezon finallerini gerçekleştirdi. Yaz aylarında tatil yapacak bu dizilerin yerine yeni dizilerin başlaması bekleniyordu. Sadece Atv'de değil diğer ulusal kanallarda da çok sayıda dizi ya final ya da sezon finali yaptı. Bu süreçte Atv boş durmadı ve yaz aylarında ilgiyle izlenecek dizileri bir bir yayına aldı. Aşk Zamanı, Kırgın Çiçekler ve Günebakan dizileri diziseverleri yaz aylarında Atv'de buluşturmaya devam ediyor.

ATV HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Kırgın Çiçekler dizisi ilk bölümüyle 29 Haziran Pazartesi akşamı Atv'de izleyicilerin karşısına çıktı. Dram türünde olan Kırgın Çiçekler dizisi yayımlanan ilk bölümüyle izleyenlerden tam not almayı başardı ve gelecek bölümler için ümit vaat ediyor. Başrollerini Özgür Çevik ve güzel oyuncu İpek Karapınar'ın paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi her hafta Pazartesi akşamı saat 20.00'da izleyenlerle buluşacak.

Atv'nin yeni dizilerinden bir diğeri de Aşk Zamanı. 2 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.45'te ilk kez ekrana gelecek Aşk Zamanı dizisinin başrollerinde Yavuz Bingöl ve Deniz Uğur yer alıyor. Öte yandan Bekir Aksoy, Ali Ersan Duru, Burcu Binici gibi isimlerde Aşk Zamanı dizisinin kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları. Eski bir kabadayının yeni bir hayata başlamasını konu edinen dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına çekecek gibi görünüyor.

Son olarak Gani Müjde'nin Günebakan dizisi Atv'nin bu yaz sürprizlerinden başrollerini İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu ve Ulvi Alacakaptan'ın paylaştığı bu komedi dizisi Atv'de yaz akşamlarını daha eğlenceli hale getirecek. Dizinin ne zaman yayınmaya başlayacağına dair bir bilgi yok. Ancak Gani Müjde yapımı Günebakan dizisi şimdiden merakla bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler