HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avukatı öldürdü, sonra ellerini yıkayıp çay içti

Muğla'nın Ortaca ilçesinde avukat Bekir Aydemir'in bir el ateş edilerek öldürülmesiyle sonuçlanan olayın zanlısı Z.Ç. polise teslim oldu.

Bilindiği gibi; Muğla Barosu'na kayıtlı ve Ortaca'da avukatlık yapan Bekir Aydemir (33) oğlunun Köyceyiz'de düzenlediği çay partisine katıldıktan sonra kendisini takip eden Bursa nüfusuna kayıtlı olduğu ileri sürülen Z.Ç. isimli kişi tarafından arkasından bir el ateş edilerek vurulmuştu. Avukat Bekir Aydemir olay yerinde hayatını kaybederken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Avukat Aydemir'in ölümüyle ilgili olarak çalışmalara başlayan güvenlik güçleri, alınan bir ihbarla olayın meydana geldiği çay bahçesine gitti. Olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olan Z.Ç. isimli bir kişi, cinayeti kendisinin işlediğini iddia etti. Suçunu itiraf eden Z.Ç'nin olayın ardından ellerini yıkadığını ve çay içtikten sonra teslim olmak için polisi aradığını beyan ettiği öğrenildi.

ÖLDÜRDÜ, ELLERİNİ YIKAYIP ÇAY İÇTİ

Cinayetin duyulmasının ardından bir açıklama yapan Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan, "Şu anda şok vaziyetteyim. Baromuzun en sessiz ve sakin üyelerinden birisiydi. Kimseyle bir alıp veremediği olduğunu sanmıyorum. Herkesle iyi geç inen mutaassıp fakat sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcılığımız olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürüyor. Zanlı, arkadan bir el ateş etmiş. Daha sonra ellerini yıkayarak çay içmiş ve ardından teslim olmuş" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler