HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayakkabıyı Güneş'e atmadım

Beşiktaş Trabzonspor maçında, hakem tarafından tribüne gönderilen Şenol Güneş'e ayakkabı fırlatan fotomodel Menekşe Güngör konuştu:

Ayakkabıyı Güneş'e atmadım

Aslında ayakkıbaları Trabzon'un golüne sevinenlere fırlattım. Şenol Hoc'nın kafasına isabet ettiği için üzgünüm... İkinci golde bir baktım sevinç çığlıkları... Sinirlendim, ayakkabımı attım. Güneş şikayetçi olmadı polis beni serbest bıraktı

İnönü'deki olayların sembollerinden biri haline gelen Şenol Güneş'e atılan bayan ayakkabısının sahibinin Menekşe Güngör isimli koyu Beşiktaş taraftarı olduğu ortaya çıktı. AKŞAM'ın ulaştığı Güngör, ayakkabıyı Şenol Güneş'e kasti olarak atmadığını belirterek şunları söyledi: ŞENOL Güneş'in konuşmalarını dinledim. Çok üzüldüm. Numaralıda idim. Zaten benim kombinem var. Boştu, ikinci yarıda arkadaşımın yanına geçtim.

Beşiktaşlılar'ın içinde Trabzonlular oturuyordu. Her gol olduğunda arkadan küfürler geliyordu. İkinci golde bir baktım olduğu gibi sevinç çığlıkları. Ben de sinirlendim ayakkabımı attım. Şenol Hoca'ya fırlatmadım. Benim Şenol Hoca'ya karşı kasti bir şeyim yok. Türk futboluna bu kadar hizmet etmiş hocaya nasıl atarım? Ben farkında değilim. Zaten ayakkabının Hoca'ya geldiğini sonra öğrendim.

AVNİ AKER'DE LİNÇ EDERLERDİ

Spor ayakkabısıydı. Yumuşak... Bir şey olmamıştır. Polisler beni arabaya aldı. Şenol Güneş şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldım. Bilerek kasten yapmadım. Ondan da özür diliyorum. Arkadaşım ayakkabıyı da bana getirdi.

Türk futboluna emek vermiş, Milliler'i dünya 3.sü yapmış insana saygısızlık yapacak kadar aşağılık biri değilim. Küfürlü konuşanlara kızdım. Düşünün, F.Bahçelisiniz Beşiktaş taraftarının içinde oturuyorsunuz. Yine Avni Aker'de olsa aynı durum beni linç ederlerdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler