HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın'daki trafik kazası

Minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, İzmir'in Ödemiş ilçesinde defnedildi

İZMİR (AA) - Aydın'ın Köşk ilçesinde, minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, İzmir'in Ödemiş ilçesinde toprağa verildi.

Ayşe Seylan (87), Nimet Seylan (29) ve Leyla Seylan'ın (43) cenazeleri Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ndeki işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Cenazeler Ödemiş ilçesi Çayır Mahallesi'ndeki ailenin evinin önünde helallik alınmasının ardından Çayır Mahallesi Camisi'ne getirildi.

Vatandaşlar yoğun katılım nedeniyle cami avlusuna sığmayınca caminin önünden geçen Köşk Ödemiş yolu trafiğe kapatıldı ve cenaze namazı için hazırlık yapıldı.

Üç kadının cenazesi kılınan namazın ardından vatandaşların omuzlarında Çayır Mahallesi Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Cenazede kazada annesi Ayşe, kızı Nimet ve gelini Leyla Seylan'ı kaybeden Mehmet Seylan (63) ile Leyla Seylan'ın babası Mustafa Bahçe'yi (72) yakınları teskin etmeye çalıştı.

Seylan Ailesinin çiftçilikle uğraştığı ve Köşk'teki kendilerine ait bahçeden zeytin topladıktan sonra evlerine döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Bu arada, kazada yaşamını yitiren Nimet Seylan'ın zihinsel engelli olduğu ve günlerdir evden çıkmadığı için zeytin bahçesine götürüldüğü ifade edildi.

Öte yandan Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhsin Seylan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği diğer iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Aydın'ın Köşk ilçesinde, Habib Seylan'ın (28) kullandığı 09 ZG 546 plakalı minibüsün, Akçaköy Mahallesi mevkisinde uçuruma yuvarlanması sonucu minibüsteki yolcular Ayşe Seylan (87), Leyla Seylan (43) ve Nimet Seylan (29) yaşamını yitirmiş, Habib Seylan, Muhsin Seylan (34) ve Merve Seylan (16) yaralanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler