HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aylık burç yorumlarını Mynet Astroloji Danışmanı İremSU kaleme aldı

Mynet Astroloji Danışmanı İrem Su 2016 Şubat'ın aylık burç yorumlarını sizler için hazırladı. İşte aşk para ve sağlık alanlarında yaşanacak değişimler hakkında ipuçları veren Şubat ayı burç yorumları.

Aylık burç yorumlarını Mynet Astroloji Danışmanı İremSU kaleme aldı

Mynet Astroloji Danışmanı İremSU Şubat ayı burç yorumlarını sizler için hazırladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını iş, aşk ve sağlık alanında nelerin beklediği hakkında ipuçları veren Şubat ayı burç yorumları yayınlandı. Peki 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan Yeniay ve 22 Şubat'ta oluşacak Dolunay burçları nasıl etkiletecek? Yeniay ve Dolunay'ın burçlara etkisini yorumlayan İremSU, 12 burcun Şubat Ayı Astroloji Takvimine göre, pozitif ve zayıf enerjili günler de yorumladı. Öte yandan aşkta ve parasal anlamda şanslı günleri de Şubat ayı burç yorumlarında yer aldı. İşte İremSU'dan aylık burç yorumları...

KOÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Koçlar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay, özellikle ileriye dönük hedeflerinizi, gruplarla ililşkilerinizi ve sosyal hayatınızı etkileyecek. Bu yeniay, ileriye dönük umutlarınız ve dileklerinizle ilgili dış dünyaya sunmak istediklerinizi lanse edebilme fırsatları yakalayabilmenizi sağlayacak. 14 Şubat tarihinde, Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, daha önceden ertelediğimiz ya da beklemeye aldığımız belli başlı kararları yeniden gözden geçirmemizi sağlayacak. Bu, yenilikler yaratmamız için fırsatlar yaratacak. 17 Şubat tarihinde ise Venüs, Kova burcunda seyrine başlayacak. Venüs-Kova geçişi ikili ilişkiler anlamında yenilikler getirecek. 19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda seyretmeye başlayacak. Bu geçişle, yaratıcılığınız güçlenmeye başlayacak. Yaşamın getiri ve götürülerine karşı şükür mekanizmasını hatırlamanızı sağlayacak olan bu geçiş, ılımlılık ve huzur getirecek. 22 Şubat tarihinde Dolunay Başak burcunda oluşacak.

BOĞA BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Boğalar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay mesleki kararlarınız üzerinde oldukça etkili olacak. Yeni bir iş, yeni bir proje ve yeni bir adım için gerekli olan zemini bu yeniay oluşturacak. 14 Şubat tarihinde Merkür'ün başlayacağı Kova burcu seyri, iş hayatınızı etkileyecek. 2-8 Ocak tarihinde işiniz ile ilgili yaptığınız girişimler ve attığınız adımlar, karşılığını bu tarihte almaya başlayacak. 17 Şubat tarihinde ise bu sefer Venüs Kova burcunda olacak. Bir grup çalışması, yeni insanlarla tanışmak gibi olumlu sonuçlara sahip bu hareket. Güneş-Balık burcu seyri 19 Şubat tarihinde başlıyor. Bu seyir, ılımlılık ve inanç getirir. Plan ve projelerin düzenlenmesi için huzur verici olacak. 22 Şubat tarihinde Dolunay, aşk evinizde oluşacak. Bu dolunayda bekar Boğalar yuva kurma arzusunda olacak. İlişkilerin nitelikleri de merkeze alınacak.

İKİZLER BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

İkizler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Kendinizi ifade etme ve projeler ile sosyal ilişkilere zaman ayırma açısından oldukça önemlidir. 17 Şubat tarihinde Venüs, Kova burcunda olacak. Yeni bir tanışmaya veya yeni bir kişinin hayatınıza girmesini sağlayacak. Aynı zamanda geçmişteki ilişkileriniz tekrar karşınıza çıkabilir. 19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda olacak. Yenilik ve gerçekçi düşünmek açısından size kuvvet getirebilir. 22 Şubat tarihinde dolunay Başak burcunda oluşacak. Ailenizde gerçekleşen sorunların gözden geçirilmesi, bu hareketle mümkün olacak.

YENGEÇ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Yengeçler, 8 Şubat tarihinde doğacak olan yeniay, maddi ve manevi anlamda yenilikler getirecek. Atılacak her adımın artı ve eksilerini düşünmeniz gerek. İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. 14 Şubat tarihinde Merkür, Kova burcunda seyrine başlıyor. 2-8 Ocak tarihinde ertelediğiniz, beklemeye aldığınız veya gözden geçirdiğiniz maddi konularla ilgili adımlar atacaksınız. 17 Şubat tarihinde ise Venüs Kova burcunda olacak. Mali konular üzerinde yaratılacak olan bir yenilik arzusuna gebe olan bu dönem, problemli olan herhangi bir şeyi sürdürmemeyi işaret ediyor. 19 Şubat'ta Güneş, Balık burcunda olacak. Ilımlılık, huzur ve sakinlik bu tarihte daha çok yanınızda olacak. Manevi rahatlık yaratmak için uygun bir zaman dilimi. 22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Bu olunay, sosyal çevre içerisinde ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. Sağlık problemlerinin de düzene sokulması için oldukça verimli bir dönem olacak.

ASLAN BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Aslanlar, 8 Şubat tarihinde karşıt burcunuzda yeniay doğacak. Bu yeniay, sizin için ikili ilişkileri konu alıyor. İlişkinizi gözden geçirmek, problemlerinizi çözmek ve niteliğini incelemek açısından verimli bir dönem olacak. 14 Şubat'ta Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. 2-8 Ocak tarihleri arasında girişimde bulunduğumuz şeylerle ilgili, yeni bir şans olacak. Venüs Kova burcuna dolaşmaya başladığında ise yeniliklere açık olmanız gerekecek. Yeni bir işe veya ilişkiye girişmek ve birlikte adımlar atmak mühim. Güneş, 19 Şubat tarihinde Balık burcunda olacak. Maddi konularla ilgili girişimlerde biraz beklemek gerekecek bu dönemde. Riske girmemeniz gerek. Dolunay, 22 Şubat'ta Başak burcunda oluşacak. Kişisel gelirler ve kazançalr ile bütçelerin ele alınması gerekiyor. Aile ilişkilerinizi de bu dönemde gözden geçirmeniz gerek.

BAŞAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Başaklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniayın merkez aldığı konular kariyerimiz ve çalışma hayatımız. 14 Şubat'ta Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Yarım bırakılmış veya bekletilen işler hakkında karar vermenizi gerektirecek bir dönem, bu tarihle beraber açılacak. 17 Şubat tarihinde ise Venüs Kova burcunda olacak. Kendinizle, sosyal hayatınızla, iş hayatınızla ilgili yenilikler için bir kapı oluşturacak olan bu hareket, yeniliklerin hızlanmasını sağlayacak. Güneş-Balık burcu seyri ise ilişkilerinizi düzenlemeniz açısından önemli olacak. İlişkinin niteliğini anlamanız ve gidişatıyla ilgili kararlar vermeniz için oldukça önemli bir hareket olacak bu. 22 Şubat tarihinde Başak burcunun üzerinde bir dolunay oluşacak. Bu dolunay, kişisel anlamda kendi hedef ve arzularınızı düzene sokmanızı ve problemleri görmenizi sağlayarak var olan endişelerinizi giderecek.

TERAZİ BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Teraziler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, hayatın yeniliklerini kucaklama ve yeniliklere adım atma açısından size ön ayak olacak. İkili ilişkilerde yeni bir arkadaşlığın veya mevcut olanın çözüme kavuşturulması gerekliliği ortaya çıkacak. 14 Şubat'ta Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, 2-8 Ocak tarihlerinde sona eren veya yarım bırakılan ve ertelenen şeylerin tekrar gözden geçirilmesi imkanını sizlere sunacak. Venüs, 17 Şubat'ta Kova burcunda olacak. Yenilik ve farklılık isteğiniz, bu tarihlerde açığa çıkacak. Gerekli adımları atarsanız, olumlu sonuçlar alacaksınız. 19 Şubat tarihinde ise Güneş, Balık burcunda seyrinde başlıyor. İçinize dönmeniz, maneviyatınızı beslemeniz için oldukça verimli bir dönem. Moral ve motivasyon kazanmak için bir takım aktivitelere yönelebilirsiniz. 22 Şubat tarihinde dolunay Başak burcunda olacak. Bu dolunayda, her şeyi kontrol edemeyeceğinizi ve beklenmedik durumlara müdahale edemediğinizi kabullenmeniz gerek.

AKREP BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Akrepler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, ailevi alan içerisinde etkili. Geleceğinizle ilgili meseleler üzerinde de oldukça büyük etkilere sahip. 14 Şubat tarihinde Merkür de Kova burcunda ilerleyecek. 2-8 Ocak tarihinde geleceğiniz ve ailenizle ilgili tekrar planlar yapma, sosyal ilişkileri gözden geçirme ve tekrar yeni girişimlerde bulunma imkanını size tanıyacak olan bu hareket, taze başlangıçlar sunuyor. Venüs de 17 Şubat tarihinde Kova seyrinde olacak. Ev içerisinde yenilikleri ve sıradanlığın sona ermesini işaret ediyor. 19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunu ziyaret ediyor. İlişkilerdeki olumlu değişimler, içinize dönme ve tercihlerinizi sorgulama imkanını sağlıyor. İç motivasyonu tekrar sağlamanız için gerekli ortamı oluşturacak. 22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Hedef belirlemek ve sizi rahatsız eden detayları tespit etmek için verimli bir dönem. Çalışma hayatınız ve ailenizle ilgili konular hakkında neye ihtiyacınız olduğunu saptayacaksınız.

YAY BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Yaylar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, çevre ilişkilerinde çok önemli. Kendinizi ifade edebilme, yeni ilişkiler kurabilme ve bağlantı kurma açısından oldukça verimli bir dönem olacak. 14 Şubat tarihinde Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. Geçtiğimiz 2-8 Ocak tarihinde ilgilendiğiniz, yarım bıraktığınız ya da beklemeye aldığınız işler bu tarihte açıklığa kavuşacak. Venüs 17 Şubat tarihinde Kova burcunda olacak. İlişkilerde ve iş ilişkilerinde güçlü yenilikler ortaya çıkacak. Bu yenilikler, huzur getirecek. 22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Yeniliklere kısa sürede adapte olmanız ve ay başında başladığınız herhangi bir işin çözümlenmesi için yol açılacak.

OĞLAK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Oğlaklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, daha çok maddi konularda etkili olacak. Maddi konulardaki bir değişim ve yenilik arzusu, bütçenizde oldukça etkili olacak. 14 Şubat tarihinde Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, 2-8 Ocak tarihlerinde ters giden ya da yarım kalan girişimleri olumlu sonuçlandırmanızı sağlayacak. 19 Şubat'ta Güneş, Balık burcunda olacak. Yakınınızdaki insanlardan destek görebilir, zihninizi ve ruhunuzu rahatlatacak işlerle ilgilenebilirsiniz. Dolunay, Başak burcunda 22 Şubat tarihinde oluşacak. Aksaklık ve pürüz yaratan ya da sizi endişelendiren konuların çözümlenmesini işaret ediyor. Bu dolunay sizin için, her şeyin daha iyi hale getirilebilmesini işaret ediyor.

KOVA BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Kovalar, 8 Şubat tarihinde burcunuzda yeniay oluşacak. Bu yeniay, ileriye dönük hedeflerinizi, sosyal ilişkileriniz ve planlarınız üzerinde olumlu etkliere sahip olacak. Tüm bunları olumlu şekilde düzenlemeniz için bir şans olacak. 14 Şubat tarihinde Merkür yeniden burcunuza geçiş yapacak. Adım attığınız ancak yolunda gitmeyen işlerinizin yoluna girmesi için bir şans doğabilir. Venüs, 17 Şubat tarihinde Merkür'e eşlik edecek. Yeni biriyle tanışma, tanımaya çalıştığınız birini netleştirme ve sosyal ilişkileri canlandırma açısından oldukça verimli olacak. 19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda seyrine başlıyor. Moralinizi bozabilecek ilişkilerden kaçınmanızı, bütçenizi dengelemenizi, yaratıcı düşünmenizi sağlayacak. 22 Şubat tarihinde ise dolunay Başak burcunda oluşacak. Bu dolunay da, yine sosyal veya mali konularda analiz yapmanızı işaret ediyor.

BALIK BURCU AYLIK BURÇ YORUMU

Balıklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay, yeniliklere hazırlanma sürecini başlatıyor. İlişkileri ve çalışmalarınızı gözden geçirmeniz için verimli ortamlar oluşacak. 14 Şubat tarihinde Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. Ocak ayında ertelediğiniz, durdurduğunuz ya da rafa kaldırdığınız işleri, yeniden gündeme getirebileceksiniz. Venüs, Kova burcundayken ilişkileri ve arkadaşlıkları gözden geçirmeli ve yeni ilişkilere açık olmalısınız. Bu anlamda 17 Şubat tarihine dikkat. Güneş, 19 Şubat tarihinde burcunuzda seyrine başlıyor. Bir yıl sonra, bir güneş döngüsünün başlamasıyla yeni dilekler için hazırlık mevsimi bu noktada size kapılarını açacak. 22 Şubat dolunay karşıt burcunuz olan Başak'ta oluşuyor. İlişkilerinizdeki problemlerin ortaya çıkarılmasını ve tanımlanmasını sağlayacak olan bu hareket, kendinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak.

[

__](https://www.mynet.com/kadin/burclar-astroloji/aylik-burc-yorumlari.html)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler