HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı aileden 5 kişi öldü alınan önlem bu!

Sivas'ta aynı aileden 5 kişinin yaşamını yitirdiği yerde, gölete giden yol taşlarla ve yere konulan levhalarla araç trafiğine kapatıldı.

Aynı aileden 5 kişi öldü alınan önlem bu!

Sivas’ın Yıldızeli İlçesi yakınlarında önceki gece baraj altında kaldığı için kullanılmayan ve uyarı levhası bulunmayan eski yoldan ilerleyen otomobilin gölete girmesi sonucu, aynı aileden 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Facianın ardından olayın olduğu yerde toplanan bir grup köylü, bölgede uyarı levhası olmadığını, yolun trafiğe kapatılmamış olması nedeniyle kazanın meydana geldiğini belirterek yetkililere tepki gösterdi. Bölgede İl Özel İdare Müdürlüğü’nün yol yapım çalışması nedeni ile grup yolunu ulaşıma kapattığı, ancak köylülerin araziye gitmek için açıp kullandığı iddia edildi.

5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından İl Özel İdare Müdürlüğü görevlileri, göletin yan tarafındaki yapımı süren yolun girişini toprak yığını ve taşlarla kapatarak, yere de yol çalışması uyarı levhası koydu. Ancak kazanın olduğu gölete giden yolun girişinin ise yine açık bırakıldığı görüldü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler