HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı patlamada yaralandı, annesinin cenazesini omuzladı

Suruç'taki saldırıda kendisi yaralandı, annesi ve erkek kardeşi yaşamını yitirdi. Korkunç saldırıdan yaralı kurtulan Sinem Kılıç bugün annesinin tabutunu omuzladı.

Aynı patlamada yaralandı, annesinin cenazesini omuzladı

HDP’nin Bursa milletvekili adayı olan Metin Kılıç, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren HDP Parti Meclisi üyesi olan eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç’ın cenazelerini Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndan aldı.

Kılıç’ın patlamada yaralanan kızı Sinem Kılıç da babasıyla birlikte cenazeleri teslim aldı. Yaralı genç kız annesinin tabutunu omuzladı. Sinem Kılıç, gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler yarın Bursa'da toprağa verilecek.

CENAZELER İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Saldırıda hayatını kaybeden CHP Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Boyraz’ın kızı Nazegül Boyraz ve HDP Parti Meclisi üyesi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç'ın cenazesi uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirildi. Boyraz’ın kızları annelerinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 kişiden 3’ünün cenazesi saat 15. 30 sıralarında İstanbul’a getirildi. CHP Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Boyraz’ın kızı 4 çocuk annesi Nazegül Boyraz, HDP'nin Bursa Milletvekili Adayı olan Metin Kılıç’ın HDP Parti Meclisi üyesi eşi Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç’ın cenazesi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirildi. Hayatını kaybeden kişilerin yakınlarının sinir krizi geçirdiği görüldü.

Nazegül Boyraz’ın yakınları cenazeyi teslim almaya geldi. Nazegül Boyraz’ın kızları annelerinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Nazegül Boyraz’ın cenazesi buradan Maltepe Gülsuyu Gasilhanesi’ne götürüldü. Ferdane Kılıç ve Nartan Kılıç’ın cenazeleri ise Bursa’ya gönderildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler