HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayvalıkta cinayet

Manisa’dan gömeç’teki arkadaşını ziyarete gelen 1 çocuk babası adam, eğlence mekanında çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti

Ayvalıkta cinayet

Manisa’dan, Balıkesir’in Gömeç ilçesindeki arkadaşını ziyarete gelerek gece Ayvalık’taki bir eğlence mekanına giden 32 yaşındaki Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Tarım Ürünleri Toptan Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Buğra Gencer, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Manisa’da esnaflık yapan evli ve 1 çocuk babası Mehmet Buğra Gencer, Gömeç ilçesinde bulunan arkadaşı A.F.’ye ziyarette bulundu. İki arkadaş, gece yarısı Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası’nda bulunan tanınmış bir eğlence mekanına gitti ve burada yemek yedi. Gece saat 02.00 sularında, eğlence mekanında müşteri olarak bulundukları söylenen H.B. (37), E.A. (28) ve M.B. (26), Mehmet Buğra Gencer ve arkadaşı A.F. ile henüz açıklanmayan bir nedenle tartışmaya başladı.

Sözlü tartışma, bir süre sonra dışarıda devam etti ve kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede, Mehmet Buğra Gencer ve arkadaşı A.F., çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Aşırı kan kaybı olan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Tarım Ürünleri Toptan Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Buğra Gencer, durumu ağır olduğu için İzmir’de donanımlı bir hastaneye ambulans ile nakil edilirken yolda hayatını kaybetti. Yaralı A.F.’nin ise, Ayvalık Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ederken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ayvalık İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphelileri olarak H.B., E.A. ve M.B.’yi göz altına aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler