HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım'dan 'Cübbeli' açıklaması

Şike Davası tutuklusu Aziz Yıldırım, cezaevinde Cübbeli Ahmet Hoca ile sohbet ettiği yönündeki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım'dan 'Cübbeli' açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinde Cübbeli Ahmet Hoca ile görüştüğü haberlerini yalanladı.

''Futbolda şike'' iddialarına yönelik davada tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, medyada kendisiyle ilgili yer alan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Yıldırım'ın, avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayınlandı.
'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile cezaevinde bazı sohbetler ve espriler yaptığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Yıldırım, ''Avukatlarım tarafından bana aktarılan bilgilere göre, bugün bazı basın yayın organlarında benim kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile bazı sohbetler ve espriler yaptığıma dair haberler yer almaktadır. Cübbeli Ahmet Hoca da Metris Cezaevi'nde kalmaktadır ve kendisi de sağlık sorunları nedeniyle revirdedir, ancak kendisi ile farklı yerlerde kalıyoruz ve dolayısıyla basında bahsedilen görüşmeler ve diyalogların hiçbiri doğru değildir'' ifadelerini kullandı.
**BİLET TEPKİSİ**
Cezaevinde, yetkililere Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı derbi maçın biletlerinden verdiği şeklindeki haberlere de tepki gösteren Yıldırım, açıklamasında şunları kaydetti:
''Metris Cezaevi'nde yetkililere ve bazı çalışanlara Galatasaray maçı bileti verdiğim şeklinde bazı iddialar da yine bazı gazeteler ve internet siteleri tarafından yazılmaktadır. Bu haberleri de hayretle karşılıyor ve yapanları kınıyorum. Söz konusu haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur ve beni de Metris Cezaevi yönetici ve personelini de zor durumda bırakmak adına yapılmış çirkin haberlerdir.''


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler