HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Azra Akın dans etti, sosyal meyda yıkıldı!

Azra Akın dans videosu ile sosyal medyada ses getirdi. Azra Akın dansını 'Geldiler bana' notu ile takipçileriyle paylaşırken, güzel modelin videosuna pek çok beğeni ve yorum yapıldı.

Azra Akın dans etti, sosyal meyda yıkıldı!

Azra Akın dans ettiği videoyu takipçileri ile paylaştı. Türkiye ve Dünya eski güzeli Azra Akın, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) dönüşünün ardından sosyal medyadan paylaşımlarını artırdı. Güzel model son olarak dans ettiği videoyu "Geldiler bana yine" notu ile sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Azra Akın dans videosuna çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Azra Akın dans videosunda seksi dans figürleri sergilerken, bu video 200 binin üzerinde izlenirken, 300'ün üzerinde yorum aldı. İşte Azra Akın dans videosu:

Bir süredir ABD'de olan ve burada oyunculuk eğitimleri alan Azra Akın, Charles Theron ve Brad Pitt gibi dünyaca ünlü isimlere ders veren Ivana Chubbuck'tan dersler aldı.

AZRA AKIN KİMDİR?

Azra Akın, 26 Kasım 1981'de Hollanda'nın Almelo kentinde doğdu. Hollanda'da bale, resim ve müzik gibi sanat dallarında eğitim gören güzel model, 1998 yılında Elite Model yarışmasında birincilik kazandı. Ardından 2002'de Star TV tarafından düzenlenen Miss Turkey'de birinci oldu. Bu yarışmadan sonra Miss World yarışmasına katılmaya hak kazanan Azra Akın burada da birincilik kazandı. Böylece 1932'de Keriman Halis'in ardından bu ünvanı ikinci kez Türkiye'ye getiren kişi oldu.

Bir yandan modellik yapan Akın, diğer taraftan oyunculuk yapmaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler