HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Karabulut'tan şok iddia!

Cem Garipoğlu'nun, liseli Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle yargılanmasına devam edildi.

Baba Karabulut'tan şok iddia!

Duruşma ertelenirken, baba Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinin mahkeme heyetini satın aldığı iddiasında bulunarak, "Garipoğlu Ailesi de çok geçmeden bir katliam yaşayacak" dedi.

[

](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/etilerde-vahsi-cinayet-munevverin-ceme-son-mesaji-/2927/97141/sayfa/26/)

Duruşma için "Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu" adı altında bir grup kadın, Bakırköy Adliyesi önünde toplandı. Oturma eylemi yapan kadınlar, sloganlar atarak kadın cinayetlerine ilişkin tepkilerini dile getirdi. Duruşma öncesi konuşan baba Süreyya Karabulut, ilginç iddialarda bulundu. Karabulut, "Garipoğlu Ailesi Karabulut Ailesi'ni katletti.

Garipoğlu Ailesi'nin de çok geçmeden bir katliam yaşayacağını size buradan söyleyebilirim. Garipoğlu Ailesi bu katliamı yaşamak zorundadır. Benim kızım gitti. Onlar bana her gün, her an kan kusturuyor ama bir gün onlar da bu katliamı yaşayacaklar. Benim yaşadığım bu acıların daha fazlasını yaşayacaklar. Adliye koridorlarında yürümekten bıkmıyorum, usanmıyorum. Zaten Garipoğlu Ailesi mahkeme heyetini de satın aldı.

Bunu açıkça söylüyorum" dedi. Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu'nun serbest bırakılmasına da tepki gösteren Süreyya Karabulut, "Mahkeme başkanı, iki duruşmadır gelmiyor. Ben, Cem Garipoğlu'nun da çok fazla ceza alacağına inanmıyorum. Çünkü hukuk, adalet benim yanımda değil. Garipoğlu Ailesi'nin yanında. Bu bir gerçek. Zanlı cezaevinde çok rahat yaşıyor. Cezaevi koşullarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Oluk oluk para akıtıyorlar. Cem de içeride rahat bir şekilde yaşıyor. Bu dava sonucuna doğru bütün dava dosyalarını toplayacağım ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gideceğim, cumhurbaşkanına gideceğim. Bu adaletin ve bu ülkedeki sistemin nasıl çalıştığını görsünler.

18 tane klasör var. Neden bu davaya Adalet Bakanlığı müfettişleri gönderilmiyor. Çünkü Garipoğlu meclisin ve Çankaya'nın yanında ama Süreyya Karabulut sokaklarda gezen bir vatandaş" diye konuştu.

Anne Nagehan Karabulut ise, "Mahkeme olaya iki gözden bakıyor. Üçüncü gözden tarafsız olarak bakamıyor. Verilen cezalar caydırıcı olsun. Umarım Cem hak ettiği cezayı alır. Ben önce ilahi adalete, sonra yüce mahkemeye güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezzan Epözdemir de, "29 bıçak darbesi var. Bunların 5 tanesi öldürücü. Hunharca öldürülüyor. Sanığın tutukluluk süresi 1 yıl 4 ay. 3 yıl 8 ay sonra bu dava sonuçlanmazsa serbest bırakılacak. Bu herkesi rahatsız etse de, ne yazık ki serbest kalacak. Adli Tıp'tan gelecek raporları bekliyoruz ama ne yazık ki bir türlü gelmiyor. TÜBİTAK'tan da zanlının testereyi ne zaman aldığına dair kayıtları bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun da hazır bulunduğu duruşma, TÜBİTAK'tan gelen raporların incelenmesi için 30 Mayıs 2011 tarihine ertelendi.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler