HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar metro istasyonunda Reina katliamcısı alarmı

Reina'daki terör saldırısını düzenleyen terörist Masharipov'un Bağcılar Metro istasyonunda görüldüğü ihbarı üzerine metro kapatıldı. Olay yerinden gelen son bilgilere göre metro yeniden açıldı.

Reina'ya saldıran teröriste benzeyen bir kişinin olduğu ihbarı üzerine kapatılan Kirazlı metro istasyonu yeniden açıldı.

Aramalar nedeniyle söz konusu istasyon ve metro seferleri durdurulmuştu.

İstanbul'un ünlü eğlence mekanı Reina'da 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı terör saldırısını düzenleyen terörist Abdulgadir Masharipov'un, Bağcılar Metro istasyonunda görüldüğü ihbarı üzerine polis metroyu kapatmıştı.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİNİN SAYISI DA DÜŞÜRÜLDÜ

İhbarın yapıldığı andan itibaren bölgeye yönlendirilen ve içlerinde özel harekat timlerinin de bulunduğu polis ekiplerini sayısı da düşürüldü.

METRO SEFERLERİ DURDURULMUŞTU

İhbar üzerine metro seferleri durdurulmuştu, Kirazlı durağı kullanıma kapatılmıştı.

POLİS METRONUN KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELEDİ

Metronun kamera görüntülerini inceleyen polis, şüpheli şahsın bir başka yöne gitme ihtimaline karşı bölgede geniş çaplı uygulama başlatmıştı.

ATATÜRK HAVALİMANI GİRİŞİNDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Atatürk Havalimanı Metro girişinde de güvenlik önlemleri artırıldı. Polis daha önce başlattığı şüpheli şahıslar üzerinde ki aramalarını da sıklaştırdı. Bazı noktalara da özel Harekat polisleri de metro girişine konuşlandı.


En Çok Aranan Haberler