HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bağcılar'daki asayiş ve narkotik operasyonu

Bağcılar'da 1460 polisin katılımıyla geniş çaplı asayiş ve narkotik operasyonu gerçekleşti.

Bağcılar'da 1460 polisin katılımıyla düzenlenen geniş çaplı asayiş ve narkotik operasyonunda 1381 paket kaçak sigara, 564 korsan CD, 14 bandrolsüz içki, 1 faturasız kurusıkı tabanca, bir miktar uyuşturucu madde ile elektronik oyun aleti ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar'da Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hava destekli uygulama ve aramalar yapıldı.

Aramalar sonucu 1381 paket kaçak sigara, 564 korsan CD, bir miktar uyuşturucu madde, 14 bandrolsüz içki, 1 faturasız kurusıkı tabanca, muşta ve fişek ve elektronik oyun aleti ele geçirildi. Çalışmalarda aranan 4 kişi de yakalandı.

Operasyon kapsamında 123 kişiye idari para cezası kesilirken 3 adrese tombala oyunundan, 5 iş yerine mühür fekkinden, 1 kahvehaneye ruhsatsızlıktan, 2 iş yerine sigara içmekten, 8 kişiye kimlik bulundurmamaktan, 2 iş yerine bandrolsüz içki satmaktan, 2 iş yerine sigortasız işçi çalıştırmaktan idari işlem uygulandı.

Öte yandan 88 tekel bayisi kontrol edilirken 3 iş yerine açıktan alkol satışı yapmaktan, 2 iş yerine alkol satış saatine uymamaktan işlem yapıldı.

Trafiğin de denetlendiği operasyonda 405 araç kontrol edildi, 36 araç trafikten men edildi, 52 bin lira para cezası uygulandı, 4 sürücüye alkollü, 6 kişiye de ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler