HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Bayraktar sessizliğini bozdu

Kendisinden yardım isteyen kanser hastası Dilek Özçelik'e para vermesiyle gündeme gelen Bakan Erdoğan Bayraktar, “Bunların önemi yok. Bu kızımız şifa bulsun, gerisi teferruattır” dedi.

Bakan Bayraktar sessizliğini bozdu
Tedavisi için kendisinden yardım isteyen Dilek Özçelik isimli kanser hastası kıza para veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
[ ****](https://www.mynet.com/tek-derdim-ilac-110100689455)
[ ****](https://www.mynet.com/bakanin-cevabi-kanser-hastasi-kizi-aglatti-110100689321?utm_source=mynet_homepage)
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/ben-dilenci-degilim/11729/1510268)
Erdoğan Bayraktar, şöyle konuştu:
“Esas olan bu kızımızın tedavi olmasıdır, şifa bulmasıdır. Gerisi teferruattır. Orada 'İlaçlarımı alamıyorum' dedi. Biz de orada bir harekette bulunduk ama bunların hiçbiri önemli değil. Genç bir yavrumuz tedavi olsun gerisi ne olursa olsun. Genç insanımızı, genç kızımızı tedavi edelim.
Tedavi olacak bir rahatsızlığı var. Onu da öğrendik. Vali'ye talimat verdim. Dün sabaha kadar kendisiyle ilgilendim. Bugün de ilgileniyor, bundan sonra da ilgilenilecek. Mühim olan genç yavrumuzun tedavi olmasıdır."
Bir gazetecinin, "Genç kız gönül koymuş" ifadesi üzerine Bayraktar, "Birden önüme çıktı. Bir şey demiyorum. Halkın takdirine bırakıyorum. Canı sağolsun. Acil şifalar diliyorum kendisine" diye konuştu.
Kanser hastası olan Dilek Özçelik isimli üniversite öğrencisi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan tedavisi için yardım istemişti.
Bakan Bayraktar'ın verdiği parayı gözyaşları içerisinde reddeden Dilek Özçelik, "Ben dilenci değilim" demişti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler