HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Kaya'dan İsmail Küçükkaya'ya olay yanıt

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşinin ByLock'çu olduğu ve çiftin boşandığını öne sürmüştü. Fatma Betül Sayan Kaya konuyla ilgili yaptığı yeni açıklamada isim vermeden İsmail Küçükkaya'ya yüklendi: Ben bunun benim şahsımla ilgili bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Buradan hükümete zarar verecek, hükümetimize zarar verecekler. Çamur at izi kalır yapamazsınız. Takip edeceğim yakından, öyle bitti gitti sanmasınlar.""

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sabah Gazetesi Ankara Bürosu'nu ziyaret etti. Sabah’tan Betil Baş’a konuşan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, eşinin telefonunda ByLock çıktığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Kaya şunları söyledi:

“ByLock ve özel hayatımla ilgili söylenenler çok çirkin iftiralar. Bakan olduğumdan beri zaten özel hayatım üzerinden çirkin bir algı yönetiliyor. Ben bunun benim şahsımla ilgili bir şey olduğunu asla düşünmüyorum. Buradan hükümete zarar verecek, hükümetimize zarar verecekler. Çamur at izi kalır yapamazsınız. Takip edeceğim yakından, öyle bitti gitti sanmasınlar.”

NELER OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Fox TV ekranlarında yayınlanan haber programında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi İlyas Kaya’nın FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığını iddia eden İsmail Küçükkaya savcılığa ifade verdi. Bakırköy Adalet Sarayı çıkışında gazetecilerin soruları üzerine Küçükkaya, olayın yargıda olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, avukatı aracılığıyla Bakırköy Adalet Sarayı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da Bakan Kaya ve eşiyle ilgili sözlerine ilişkin İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında "Kamu görevlisine hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma başlatmıştı. 18 Ekim'de ifade vermeye gelen İsmail Küçükkaya program kayıtlarının henüz savcılığa ulaşmaması nedeniyle ifadesi alınamamıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler