HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan'dan canlı yayında şok soru

Twitter sansürünün konuşulduğu CNN Türk canlı yayınına katılan Bakan Lütfi Elvan, Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi'ne sorduğu soruyla şaşırttı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk’te yayınlanan “Ankara Günlüğü” programına bağlanarak, 20 Mart’tan beri Türkiye’nin tek gündemi olan Twitter’ın kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer’in yorumladığı “Ankara Günlüğü” programında bu akşam Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu konuk oldu. “Twitter’a erişim neden engellendi? Liderlerin meydanlardan verdiği son mesajlar ve 17 Aralık sonrası iddialar, dinlemelerin” tartışıldığı programa Bakan Elvan telefonla bağlandı.

“Tek talebimiz Twitter yönetiminin hukukumuzu yok saymaması, mahkeme kararlarını uygulaması, muhatap bulunmasıdır” diyen Elvan, yasağa karşı yaptığı yorumlarla dikkat çeken Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na "Evliysen eşinin adına hesap açılıp porno konsa sen ne yapardın?" diye sordu.

Bakan Elvan, şaşırtan soru sonrasında Hüseyin Yayman ve Abdullah Abdulkadiroğlu'nun da tepki göstermesi üzerine özür diledi.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler