HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bal satıcısı Ekrem İncel arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı

Ekranlardaki bal reklamıyla ünlenen Ekrem İncel gözaltına alındı. 5 kilo balı 100 TL'ye satmasıyla tanınan bal satıcısı Ekrem İncel, Silivri'de arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Bal satıcısı Ekrem İncel arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı

5 kilo balı 100 TL'ye satan reklamlarda boy gösteren ve sosyal medyada sıkça konuşulan Ekrem İncel, bu kez farklı bir nedenle gündeme oturdu. Bal satan sunucu Ekrem İncel arazı dolandırıcılığı suçundan gözaltına alındı. İddiaya göre Ekrem İncel, Damla Arsa Ofisi adına televizyon kanallarında Silivri Beyciler Mahallesi'nde tarım arazisi olmasına rağmen arazileri planlı, projeli ve imarlıymış gibi gösterip satış reklamı yaptığı gerekçesiyle Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bal reklamı sunan Ekrem İncel gözaltı sırasında jandarmaya tepki gösterdi.

Jandarma ekipleri, arazi almak isteyen müşterilerin Yenibosna'daki televizyon binası önünden otobüslerle Silivri Beyciler Mahallesi'ne getirileceğini belirledi. Şüphelilerin 3 yolcu otobüsü ve yaklaşık 10 araç ile birlikte 150-200 müşteriye arazi tanıtımı yaptıklarını belirleyen ekipler, operasyon başlattı. Dolandırıcılık operasyonunda Ekrem İncel ve Uğur G. gözaltına aldı. Bu sırada Ekrem İncel, jandarma ekiplerine tepki gösterdi. Arazi tanıtımı yapılan vatandaşlar ise bölgeden uzaklaştırıldı.

Öte yandan diğer şüpheliler Bağdagül A., Umut I., Mutlu B., Memiş S., İbrahim E. ve Adem isimli şahısların yakalanması için çalışmaların sürdüğü bilgisi alındı. Bal reklamı ile tanınan Ekrem İncel'in gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken arazi tanıtımı yapılan vatandaşlar olanlar karşısında şaşkına döndü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler