HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balbay cezaevinde sol elle yazmayı öğrendi

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP İzmir Milletvekili Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Balbay'ı Sincan Cezaevi'nde ziyaret etti.

ANKARA (ANKA)- Tanık, Mustafa Balbay'ın sağlık ve moral açıdan oldukça güçlü olduğunu gözlemlediğini, ziyaret mekanına inanılmaz bir dinamizmle geldiğini, kendisinin ülkede iç barışın sağlanması konusunda yoğunlaştığını ve yeni bir kitap hazırlığı içinde olduğunu aktardı.

-YORULUNCA SOL ELLE YAZMAK-

Çankaya Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Balbay'ın barış atmosferinin geliştirilmesi ve barışın kurulabilmesine yönelik yeni bir kitap çalışması içinde olduğunu belirten Tanık, sohbetleri sırasında özel bir durumu da öğrendiğini belirterek, içeride bilgisayar olmadığı için kalem kullanan Balbay'ın "konu bir bütün olarak gelince gece yarılarına kadar yazıyorum ve sağ elimin işaret parmağı yorulunca ona sen biraz istirahat et deyip sol elimi çalıştırmaya başlıyorum" dediğini söyledi.

Balbay'ın hayata tutunma açısından çok güçlü olduğunu ve her şeyi izlediğini belirten Tanık, önceki ay açılan Çansera Kent Bahçesi hakkında kendisine sorular sorduğunu aktardı. Tanık, Balbay'ın evine yakın olan Çansera'da en kısa sürede kendisiyle bir yürüyüş yapmak üzere sözleştiklerini belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler