HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balbay Sincan'a nakledildi

Ergenekon Davası'nda 34 yıl hapse mahkum edilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Silivri'den Ankara Sincan Cezaevi'ne nakledildi.

Balbay Sincan'a nakledildi

Ankara - Ergenekon davasında 34 yıla mahkum olan ve kendi isteğiyle Ankara'ya nakledilen CHP Milletvekili Mustafa Balbay, 3 kişilik koğuşta tek kalacak.İkametgahının Ankara olması, ailesi ve çocuklarının da kendisini daha kolay ziyaret edebilmesi için Ankara'ya naklini isteyen Balbay, Ankara 1 No'lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.Sincan Ceza İnfaz Kampüsü içinde yer alan Ankara 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, bin 333 kişi kapasiteli 7 bloktan oluşuyor.

Bloklardan beşi hükümlü-tutukluların barınması için kullanıyor. Cezaevinde 21 kişilik standart odaların yanı sıra 3'er kişilik odalar da bulunuyor. Bu odalar birer kişilik üç ayrı kabinden oluşuyor.Ankara 1 Nolu Cezaevinde, Balbay'ın mahkum olduğu terör suçundan başka tutuklu veya hükümlü bulunmadığı için Balbay'ın 3 kişilik koğuşta tek kaldığı, terör suçundan başka tutuklu veya hükümlü gelmesi halinde bu kişilerin, Balbay'ın koğuşuna konulabileceği belirtildi. (AA)

en son haber

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler