HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de deprem vatandaşları korkuttu

Balıkesir'de meydana gelen deprem vatandaşlarda paniğe neden oldu. Balıkesir'de yaşanan depremde bazı vatandaşlar korkudan sokağa çıktılar. Ayrıca Erzurum ve Antalya'da da deprem meydana geldi.

Balıkesir'de deprem vatandaşları korkuttu

Balıkesir'de 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Balıkesir'de yaşanan deprem vatandaşlarda panik yarattı. Deprem vatandaşları bir hayli korkutsa da, herhangi bir can ve mal kaybı ise meydana gelmedi. Öte yandan Balıkesir'in yanı sıra Erzurum ve Antalya'da da depremler meydana geldi.

BALIKESİR'DE DEPREM

Balıkesir'de 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, 02.53'te merkez üssü merkez Karesi ilçesi Kabakdere Mahallesi olan yer sarsıntısı kaydedildi.
Richter ölçeğine göre 3,8 büyüklüğündeki deprem, kent merkezinde hissedildi. Bazı vatandaşlar, korkudan dışarı çıktı.

ERZURUM'DA DEPREM

Kandilli Rasathanesi, Erzurum'da saat 02.51'de 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Duyuruya göre depremin merkez üssü Aşkale ilçesinin Ocaklı köyü. deprem 4.3 kilometre derinlikte meydana geldi.

ANTALYA'DA DEPREM

Bu arada, Antalya'da da 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Kumluca İlçesi Altınyaka köyü merkezli depremin saat 23.51'de, 55.5 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler