HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi grup maçları başlıyor!

Barcelona ile Juventus, bu sefer erken buluştular. Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor. UEFA tarafından kulüpler arasındaki en büyük turnuva olan Şampiyonlar Ligi grup maçları haftaya başlıyor. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde karşı karşıya gelen Barcelona ile Juventus, bu sefer kozlarını bir grup maçında paylaşacaklar. Peki Barcelona - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman başlıyor?

Barcelona - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi grup maçları başlıyor!

Barcelona ile Juventus, Şampiyonlar Ligi D grubu ilk maçında karşı karşıya geliyorlar. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda evinde 3-0 kazanan Juventus, Barcelona deplasmanında 0-0 berabere kalarak tur atlamıştı. Barcelona ve Juventus, bu sene daha erken bir buluşma ile aynı gruplara düştüler ve gruptaki ilk maçı birbirleri ile oynayacaklar. Peki futbolseverlerin merak ettiği Barcelona - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman başlıyor?

BARCELONA - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Barcelona - Juventus maçı, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin sonucu en çok merak edilen karşılaşması olacak. İtalya'da son 6 yılın şampiyonu Juventus, Neymar'ı PSG'ye kaptıran Barcelona'ya konuk olacak. Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor, Avrupa'nın devleri sahne alıyor. Geçen sezon çeyrek finalde rakibine boyun eğen Barcelona, Nou Camp'ta İtalyan devi Juventus'u ağırlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi grup mücadelesi Barcelona-Juventus maçı Salı günü saat 21.45'ten itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Şampiyonlar Ligi grup maçları için geri sayım başladı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Devler Ligi'nde bu sezon Türkiye'yi Beşiktaş temsil edecek. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubunda yer alıyor. Ve Monaco, Porto ve Leipzip takımları arasında sıyrılıp gruptan çıkma mücadelesi verecek. Beşiktaş, gruptaki ilk maçını Porto ile deplasmanda oynayacak. Porto - Beşiktaş maçı 13 Eylül Çarşamba günü 21.45'te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi grupları ve maç fikstürüne aşağıdaki linke tıklayarak UEFA'nın resmi sitesinden bakabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi grup maçları fikstürü için tıklayınız

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler