HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barcelona Manchester United maçı canlı izle: Bir bardak suyu dikmek gibi maç!

Barcelona Manchester United maçı ile Uluslar Arası Şampiyonlar Kupası heyecanlı devam ediyor. Singapur’dan ABD’ye milyonlarca insanı tek çatıya toplayan bu turnuva, birkaç saat sonra Barcelona Manchester United maçı ile heyecana heyecan katacak. İyi haber; Barcelona Manchester United maçı şifresiz kanal aracılığı ile canlı izlenebilecek. İşte Barcelona Manchester maçı için canlı izleyebileceğiniz kanallar ve maçın detayları...

Barcelona Manchester United maçı canlı izle: Bir bardak suyu dikmek gibi maç!

Barcelona ve Manchester United, birkaç saat içerisinde ABD’de karşı karşıya geliyorlar. İnsanda buz gibi bir suyu ‘dikmek’ etkisi oluşturan bu maç, internetten canlı ve şifresiz izlenebilir. Üstelik CNN Türk aracılığı ile şifresiz yayınlanacak. Fakat yurtdışından takip etmek isteyen vatandaşlar vereceğimiz link ile maçı canlı izleyebilirler. Raporlar gösteriyor ki; ABD ve uzak doğu’da yürütülen bunun gibi futbol müsabakaları futbol endüstrisinin marka değerini artırıyor ve yayın gelirleri gittikçe artış gösteriyor.

Bugün, Barcelona Manchester United maçı tam olarak 10’un üzerinde ülke tarafından canlı yayınlanıyor. Bu yayın havuzunun asıl amiral gemisi ise bilindiği gibi ABD’li dev şirket FOX! Avrupa'nın 14 büyük ve şampiyon takımları arasında gerçekleştirilen Uluslar arası Şampiyonlar Kupası üç ayrı ABD ve çeşitli uzak doğu ülkelerinde gerçekleşiyor. Zevkli, çekişmeli ve bol gollü geçen karşılaşmalara futbolseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Bahsi geçen maçlardan biri Barcelona - Manchester United maçı bugün yarına bağlayan gece yarısı ekrana geliyor.

BARCELONA MANCHESTER UNITED MAÇI DETAYLARI: İŞTE CANLI YAYINLAYAN KANALLAR

Barcelona Manchester United maçı canlı izle!

Yukarıdaki bağlantımız sayesinde bu maçı canlı izleyebilirsiniz!

Barcelona ile Mancheter United’ın karşı karıya geleceği maçın oynanacağı stadyum, Fedex Field olarak adlandırılan hibrit bir stadyum. Stadyumun asıl kullanım odağı Amerikan Futbolu müsabakaları ve uluslar arası gerçekleşecek konser organizasyonu. Özellikle Metallica grubunun üyeleri, bu stadyumun akustik sistemine hayran kaldığını belirtmişlerdi. ABD’de oynanan Uluslar arası Şampiyonlar Kupası müsabakaları bir başka atmosferde oynanıyor, FedEx Field gibi stadyumlar devşirme olduğu için 100 bine yakın taraftarlar stadyumlara hücum ediyor.

Uluslar Arası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup), 2013'ten bu yana her yaz düzenlenen bir hazırlık turnuvası. Son iki yılda turnuva üç farklı bölgede oynandı: ABD, Çin ve Avustralya. Ondan önceki iki yılda ise sadece ABD'de düzenlendi.

Bu sene, Avustralya'nın yerine takvime giren yer Singapur oldu. Çin ve Singapur, üçer maça ev sahipliği yapacaklar. ABD'de ise 12 maç oynanacak.

Bayern Münih ve Inter, Çin ve Singapur'da sahne alacaklar. İki ülkede iki ayrı turnuva düzenlenecek, keza ABD'de de farklı bir turnuva oynanacak. Her ülkeden ayrı bir kazanan çıkacak.

Kısacası, Uluslararası Şampiyonlar Kupası, üç farklı ülkenin en büyük stadyumlarında oynanan bir hazırlık turnuvası. 18 Temmuz'da başlayacak ve 30 Temmuz'da sona erecek. Takımlar Ağustos ayında kendi liglerine dönecekler.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda PSG, Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Roma, Juventus, Milan, İnter, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Arsenal yer alıyor. Uluslararası Şampiyonlar Kupası, bu sene ABD, Çin ve Singapur'daki en büyük stadyumlarda oynanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler