HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Sevilla maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Başakşehir Avrupa'da 9. maçına çıkıyor!

Başakşehir - Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi play off turunda temsilcimiz Başakşehir, Sevilla'yı konuk ediyor. Başarılı bir sezon geçirdikten sonra Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılan ve bu turda Club Brugge'u eleyen Başakşehir, Sevilla karşısında gruplara kalma mücadelesi verecek. Futbolseverler bu akşam oynanacak Başakşehir Sevilla maçının saat kaçta başlayacağın ve hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyorlar. İşte detaylar...

Başakşehir - Sevilla maçı bugün hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Başakşehir Avrupa'da 9. maçına çıkıyor!

Başakşehir, Sevilla ile bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play turu ilk karşılaşmasında Fatih Terim Stadı'nda mücadele edecek. Avrupa'da 9. maçına çıkacak olan Başakşehir, Sevilla maçını kazanarak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Kadrosunu yeni oyuncuları ile güçlendiren Başakşehir'de Sevilla maçında gol yemeden galip gelebilmek. Peki Başakşehir Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Medipol Başakşehir'in maçı şifresiz izlenebilecek mi? İşte detaylar...

BAŞAKŞEHİR - SEVİLLA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İspanya'nın Sevilla takımıyla 16 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı ilk maçı, Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Turpin düdük çalacak. Medipol Başakşehir - Sevilla maçı Tivibuspor 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Başakşehir - Sevilla maçında orta hakem Turpin'in yardımcılığını Nicolas Danos ve Cyril Gringore'nin yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Hicham Zakrani olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevlerini de Ruddy Buquet ve Nicolas Rainville üstlenecek.

BAŞAKŞEHİR'DEN SEVİLLA'YA AVRUPA LİGİ GÖNDERMESİ

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Başakşehir Futbol Kulübü, rakibine esprili bir göndermede bulundu.

Kulübün resmi Twitter hesabından, Sevilla'nın çeşitli dönemlerde UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasıyla ilgili görseller paylaşılarak, "Don't you want to win the EuropaLeague once again SevillaFC? (Avrupa Ligi'ni bir daha kazanmak istemez misiniz.)" ifadesine yer verildi.

İspanyol ekibin cevabı ise gecikmedi: "Teşekkürler ama bizde çok var. (5 tane kupa emojisi) Siz ilk kez kazansanız daha iyi olur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler