HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Yıldırım, Helin Palandöken'in ailesini ziyaret etti

Başbakan Binali Yıldırım, Pendik'te Amine Hatun Camisi'nin açılışını yaptıktan sonra Tuzla Aydınlı Mahallesi’ne geçti. Pendik’teki bir okulda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Helin Palandöken’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret, evin yakınındaki taziye evinde gerçekleşti. Yıldırım, Baba Nihat Palandöken yakınları ve mahalle halkına başsağlığı dileklerini iletti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Helin Palandöken için Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti.

Açılış töreni için geldiği Pendik'te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başbakan Yıldırım'a eşi Semiha Yıldırım ve çocukları da eşlik etti.

Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ravza Kavakcı Kan, Erol Kaya ve Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da katıldı. Amine Hatun Camisi'nin açılış töreninin ardından Başbakan Yıldırım, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

PALANDÖKEN'İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Pendik'te Amine Hatun Camii'nin açılışını yaptıktan sonra Tuzla Aydınlı Mahallesi’ne geçerek, Pendik’teki bir okulda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Helin Palandöken’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret, evin yakınındaki taziye evinde gerçekleşti. Yıldırım, baba Nihat Palandöken, yakınları ve mahalle halkına başsağlığı dileklerini iletti.

"HELİN KIZIMIZ BİR SAPIK TARAFINDAN VURULDU"

Baba Nihat Palandöken’e sarılan Başbakan Yıldırım’ın bu sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Ziyarette yaptığı kısa konuşmada Yıldırım, "Helin kızımız bir sapık tarafından vuruldu. Hayatını kaybetti, Helin kızımıza Allah'tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz" dedi. Başbakan Yıldırım'a ziyaretinde eşlik eden Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti. Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da katıldı.

İHA/DHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler