HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbuğ'un avukatı Sezer'den açıklama

Ergenekon davasından geçtiğimiz günlerde tahliye olan Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer yazılı bir açıklama yaptı.

ANKARA(ANKA) - Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, müvekkilinin beyanı olarak asılsız yayınlar yapıldığını kaydederek, Başbuğ'un resmi internet sitesi ve Twitter hesabı dışında yapılan açıklamara itibar edilmeemsi gerektiğini aktardı.

Müvekkili Başbuğ'un tahliye olmasının ardından sosyal medyada müvekkilinin beyanı olarak sunulan asılsız yayınlar yapıldığını ve bunların bazılarının paylaşılarak yayıldığını kaydeden Sezer, "Bu kapsamda "İlker Başbuğ`dan Beklenen Açıklama' veya "Ben İlker Başbuğ bugün özgürüm' başlığı ile yapılan yayın da asılsızdır" dedi. İlker Başbuğ'un açıklamalarının tarafından veya "@ilkerbasbugcom" adlı Twitter hesabından ya da "ilkerbasbug.com.tr" isimli web adresinden yapıldığını kaydeden Sezer, "Bunun dışında yapılan yayınlara itibar edilmemesini ve müvekkilimizin beyanı olarak görülmemesini kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

En Çok Aranan Haberler