HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Bakıcı’ya öğrencilerden 29 Ekim ziyaretleri

Bozüyük Halime Hatun Anaokulu öğrencileri ile Bozüyük Sınav Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret etti.

Başkan Bakıcı’ya öğrencilerden 29 Ekim ziyaretleri

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ilk olarak 35 kişilik bir anaokulu öğrenci grubu makamında ziyaret etti. Başkan Bakıcı’yı öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden minikler Başkan Bakıcı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bayrak zincirlerinde yer alan Türk Bayrağı’nı ve kendi elleri ile yaptıkları Atatürk süslemelerini hediye ettiler.

Başkan Bakıcı’ya ezberledikleri Cumhuriyet Bayramı şiiri de okuyan minikler Başkan Bakıcı’dan tam not aldılar. Şiir okuyan minik öğrencileri tebrik eden Başkan Bakıcı miniklerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Başkan Bakıcı “Öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı sebebiyle oluşturdukları bayrak zincirinde bayrağı bizlere teslim ettiler. Bayrağımızı ilelebet dalgalandıracak çocuklarımız başta olmak üzere tüm ülkemin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diyerek herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Anaokulu öğrencilerinin ardından lise öğrencilerini ağırlayan Başkan Bakıcı öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrenciler Başkan Bakıcı’yı okul tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile hazırlanan kutlama programı hakkında bilgilendirerek programlarına davet ederken hafta sonu 2 gün boyunca düzenlenecek Atatürk ve Cumhuriyet Fotoğrafları Sergisi ile pazartesi günü Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programında Başkan Bakıcı’yı görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdiler. Başkan Bakıcı’da öğrencilere nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkür ederek Bozüyük’te 2 gün boyunca yapılacak coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet etti.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler