HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Doğan, “yaya öncelikli yollar, yaya öncelikli kaldırımlar için çalışıyoruz”

Kaldırımlara araç parkını önlemek amacı ile başlatılan dekoratif beton bariyerlerin montaj çalışmalarını inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan “Yaya öncelikli yollar, yaya öncelikli kaldırımlar için çalışıyoruz” dedi.İzmit Belediyesi tarafından araçların kaldırımlara park etmelerini önlemek amacıyla, kaldırım kenarlarına dekoratif beton bariyerler yerleştiriliyor.

Başkan Doğan, “yaya öncelikli yollar, yaya öncelikli kaldırımlar için çalışıyoruz”

Kaldırımlara araç parkını önlemek amacı ile başlatılan dekoratif beton bariyerlerin montaj çalışmalarını inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan “Yaya öncelikli yollar, yaya öncelikli kaldırımlar için çalışıyoruz” dedi.
İzmit Belediyesi tarafından araçların kaldırımlara park etmelerini önlemek amacıyla, kaldırım kenarlarına dekoratif beton bariyerler yerleştiriliyor. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’da, Akçacami Caddesi üzerinde yürütülen kaldırım çalışmalarını denetledi. Şehir merkezinde yayalaşmayı arttırmak ve ticari hayatın daha da canlanması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Doğan, “İzmit, gündüz nüfusu gece nüfusunun iki katı olan bir ilçedir. Ticari hayatın merkezi olması nedeniyle hem diğer ilçelerden hem de il dışından binlerce kişi İzmit’e gelmektedir. Özellikle şehir merkezinde hem vatandaşların rahat bir şekilde alışverişlerini yapmaları hem de esnafların daha fazla ticaret yapabilmesi için düzenlemeler yapıyoruz” dedi.
Kaldırımların yayalara ait olduğunu vurgulayan Başkan Doğan, “Kaldırımlar yayalarımız için yapılan alanlardır. Ne yazık ki, tüm uyarı ve cezai işlemlere rağmen bazı kişiler kaldırımlara araçlarını park etme konusunda ısrar ediyor. Bu da başta esnaflar olmak üzere vatandaşları rahatsız etmektedir. Yoğun şikayetler üzerine İzmit Belediyesi olarak özellikle şehir merkezinde araç parkını önlemek amacıyla kaldırımlarda yeni bir uygulama başlattık. Özel yapım dekoratif beton bariyerler ile araç parkını önlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan, “yaya öncelikli yollar, yaya öncelikli kaldırımlar için çalışıyoruz”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler