HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batı kesimler gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yağışların Balıkesir, Çanakkele ve Edirne'de çok kuvvetli olması bekleniyor.

Batı kesimler gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Çanakkale, Edirne'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle mevsim normalleri civarında, iç ve doğu kesimlerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, Çanakkale, Edirne'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı yer yer çok bulutlu. (28)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. (27)

İZMİR: Parçalı çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)

ADANA: Az bulutlu. (34)

ANTALYA: Parçalı çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (26)

SAMSUN: Parçalı az bulutlu. (27)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık. (25)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (34)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Çanakkale, Edirne'nin güneyi ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Manisa çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Antalya ile öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinin yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve batısı zamanla çok bulutlu, Bolu ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kıyı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler