HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batıda sıcaklık artacak doğuda kar yağacak

Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Batıda sıcaklık artacak doğuda kar yağacak

Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun doğusu, Diyarbakır, Edirne, Kırklareli, Trabzon, Rize, Bayburt ve Artvin ile İstanbul'un kuzey kıyıları yağışlı geçecek. Yağışlar, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Doğu Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz'in batı kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, İstanbul'un kuzey kıyıları ile öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek.

EGE BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Rüzgar, bölgenin kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek.

AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Rüzgar, batı kıyılarında kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize, Bayburt ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar, genellikle yağmur ve sağanak, kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Rüzgarın, bölgenin güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi öngörülüyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusu yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Diyarbakır çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı. (19)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (22)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (16)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (28)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (27)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu. (18)

ERZURUM: Çok bulutlu, bugün aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, kuzey ve doğu çevreleri yer yer kar yağışlı. (12)

DİYARBAKIR: Parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı. (25)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler