HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediyeden sokak hayvanları duyarlılığı

Kütahya Belediyesi’nin ’ekmeğini değerlendir’ projesinin hayata geçirildiği bildirildi.Belediye ekipleri, ekmek toplama kutularını şehir merkezindeki cadde ve sokaklara yerleştirmeye başladı.Uygulama ile bayat ve fazla ekmekler değerlendirilendirilmesi planlanıyor.İlk etapta 50 adet ekmek toplama kutularının belirlenen noktalara koyulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Hedefimiz ekmek israfı ile ilgili duyarlılık oluşturmak" dedi.Kütahya Belediyesi olarak çöpe atılan bayat ekmeklerin hayvan barınaklarına kazandırılacağını ifade eden Başkan Kamil Saraçoğlu, Şehrimizde ekmek israfının önüne geçmek ve bayatlayan ekmeklerin evsel atıklarla birlikte çöpe gitmesini önlemek amacıyla ilk etapta 50 ayrı noktaya bayat ekmek toplama kutuları koyduk.

Belediyeden sokak hayvanları duyarlılığı

Kütahya Belediyesi’nin ’ekmeğini değerlendir’ projesinin hayata geçirildiği bildirildi.
Belediye ekipleri, ekmek toplama kutularını şehir merkezindeki cadde ve sokaklara yerleştirmeye başladı.
Uygulama ile bayat ve fazla ekmekler değerlendirilendirilmesi planlanıyor.
İlk etapta 50 adet ekmek toplama kutularının belirlenen noktalara koyulduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Hedefimiz ekmek israfı ile ilgili duyarlılık oluşturmak" dedi.
Kütahya Belediyesi olarak çöpe atılan bayat ekmeklerin hayvan barınaklarına kazandırılacağını ifade eden Başkan Kamil Saraçoğlu, Şehrimizde ekmek israfının önüne geçmek ve bayatlayan ekmeklerin evsel atıklarla birlikte çöpe gitmesini önlemek amacıyla ilk etapta 50 ayrı noktaya bayat ekmek toplama kutuları koyduk. Talebe göre bu sayıyı arttırabiliriz. Proje ile israfın önlenmesi konusunda sosyal sorumluluk oluşturulmasını arzuluyoruz. Amacımız tamamen israfın önüne geçmek ve ekmeklerin çöpe atılmasını önlemek. Kutulara bırakılan ekmekler ekiplerimiz tarafından sürekli takip edilerek düzenli bir şekilde toplanacak" ifadelerini kullandı. (EFE)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler