HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bengütürk Tv'de peşpeşe ayrılık: Sunucu Esra Yıldız istifa etti

Parti Genel başkanı Devlet Bahçeli'nin 'evet' demesiyle çatlakların büyüdüğü ve derin ayrılıkların oluştuğu MHP'deki sarsılmayla beraber, partinin kanalı Bengütürk Tv'de de peşpeşe ayrılıklar başladı. Bengütürk TV'de 'Gündoğdu' ve haftada bir yayınlanan 'Buyrun Konuşalım' isimli programları hazırlayıp sunan Esra Yıldız da istifasını verdi. Bengütürk Tv'nin Genel Yayın Yönetmeni Murat İde ve ekran yüzü Çiğdem Akdemir 'hayır' deyip görevlerini bırakmıştı.

Bengütürk Tv'de peşpeşe ayrılık: Sunucu Esra Yıldız istifa etti

MHP'deki 'evet-hayır' tartışmaları sürerken, partinin kanalı Bengütürk Tv'den bir istifa haberi daha geldi.

BİR HAYIR AYRILIĞI DAHA

Kanalda her sabah 'Gündoğdu' ve haftada bir yayınlanan 'Buyrun Konuşalım' isimli programları hazırlayıp sunan Esra Yıldız da 'hayır' diyerek istifa etti.

'SONUÇLARIN CANI CEHENNEME'

Konuklarına sorduğu 'başkanlık anayasası' soruları parti içinde rahatsızlık yaratan Esra Yıldız, sosyal paylaşım sitesindeki son paylaşımında, "Bazen doğru bildiğini yapmalısın. Sonuçların canı cehenneme" diye yazdı.

Partinin kanalı Bengütürk TV'de de Genel Yayın Yönetmeni Murat İde ve ekran yüzü Çiğdem Akdemir 'hayır' deyip görevlerini bırakmıştı.

KONUKLARINA SORDUĞU SORULAR MHP'Yİ RAHATSIZ ETMİŞ

Yıldız'ın, konuklarına sorduğu 'başkanlık anayasası' sorularının parti içinde rahatsızlık yarattığı sosyal medyada konuşulanlar arasında.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler