HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Akhisar maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, Akhisar maçına hazır!

Beşiktaş - Akhisar maçı ile Süper Lig 12. haftası başlıyor. Haftanın açılış maçında Vodafone Park'ta Beşiktaş, Akhisar'ı konuk ediyor. Yaklaşık 3 hafta sonra ligde taraftarının önüne çıkacak olan Beşiktaş, Akhisar maçından galip çıkarak Başakşehir - Galatasaray maç sonucunu bekleyecek. Hafta içi oynayacağı Porto maçı için de moral bulmaya çalışacak. Peki Beşiktaş - Akhisar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Akhisar maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş, Akhisar maçına hazır!

Beşiktaş - Akhisar maçı saat kaçta başlayacak merak ediliyor. Süper Lig 12. haftasında açılış maçında Beşiktaş ile Akhisar, Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile karşılaşacak Beşiktaş, Akhisar ile Süper Lig'de puan mücadelesi verecek. Porto maçı öncesi moral toplamak isteyen Beşiktaş, Akhisar maçını kazanarak sahasında namağlup serisini 33 maça çıkarmak istiyor. Maç öncesinde Beşiktaş, 21 puanla 3. sırada, Akhisar ise 17 puanla 9. sırada yer alıyor. Peki Beşiktaş - Akhisar maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında bugün sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak. Beşiktaş - Akhisarspor maçı, bu akşam saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş - Akhisar maçını Mete Kalkavan yönetecek.

Ligde deplasmanda oynadığı son iki maçta Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe'yi mağlup ederek zirve takibini sürdüren siyah-beyazlı ekip, taraftarı önünde de kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Süper Lig'de son 2 haftayı deplasmanda geçiren Beşiktaş, 24 gün sonra taraftarının önünde sahaya çıkacak. Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynadığı son lig maçında 23 Ekim'de Medipol Başakşehir ile Dusko Tosic'in uzatma dakikalarında attığı golle 1-1 berabere kalmıştı.

BEŞİKTAŞ SAHASINDA NAMAĞLUP

Beşiktaş, iç sahada yaptığı son 32 lig maçında mağlup olmadı. Süper Lig'de evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 32 iç saha mücadelesinde rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Beşiktaş, 6'sı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 25'i de Vodafone Park'ta olmak üzere evindeki son 32 maçta 26 galibiyet ve 6 beraberlikle 84 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 79 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 24 gol yedi.

CANER ERKİN CEZALI, PEPE ŞÜPHELİ

Beşiktaş'ta cezası süren Caner Erkin, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da forma giyemeyecek. Sezon başından bu yana üçer sarı kart gören Dusko Tosic ve Gary Medel, yarın da aynı durumla karşılaşırsa 13. haftadaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Portekiz Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Pepe'nin durumuna ise maç saatinde karar verilecek.

BEŞİKTAŞ - AKHİSAR 11. RANDEVULARINDA

Beşiktaş ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında geride kalan 10 maçtan 5'ini siyah-beyazlılar, 2'sini Ege temsilcisi kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti. Beşiktaş'ın 22 golüne, Akhisarspor 16 golle yanıt verdi. Geçen sezonki maçları Beşiktaş, Manisa'da 2-0, İstanbul'da da 3-1'lik skorlarla kazandı.

AKHİSAR ÇIKIŞ ARIYOR!

Ligde 9. haftada Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kaldıktan sonra Medipol Başakşehir'e 2-1, Aytemiz Alanyaspor'a ise 4-0 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor, 12. haftanın açılış maçında Beşiktaş'a konuk olacak. Son 3 haftada 1 puan alabilen Ege temsilcisi, ligde 17 puan ve averajla 9. sırada bulunuyor. Cezalı Ömer Bayram'ın forma giyemeyeceği müsabakada sakatlığı bulunan Serginho'nun durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Olcan Adın'ın ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Akhisar'da Beşiktaş maçı öncesinde Caner Osmanpaşa, Abdoulwahid Sissoko ve Mustafa Yumlu, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 13. haftadaki Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler