HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadroların son durumu nedir?

Süper Lig'de bu akşam Beşiktaş ile Bursaspor, İstanbul'da 3. hafta mücadelesi verecekler. Beşiktaş ile Bursaspor, Süper Lig tarihinden 97. kez karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon şampiyonu Beşiktaş, ilk iki maçta 4 puan toplarken Bursaspor'un 3 puanı var. Peki Beşiktaş Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş Bursaspor maçının hakemi kim? Maç öncesi takımların kadrolarında son durum nedir? İşte detaylar...

Beşiktaş - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadroların son durumu nedir?

Beşiktaş, Bursaspor'u Süper Lig 3. haftasında Vodafone Park'ta karşılaşayacak. Süper Lig tarihinde 97. kez karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Bursaspor'da kadrolar belli oldu mu? Beşiktaş, ilk iki maçta topladığı puanla 4. sırada yer alırken Bursaspor, 3 puanı ile ligde 8. sırada yer alıyor. Peki Beşiktaş - Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak? Beşiktaş ve Bursaspor'un kadrolarında son durum nedir? İşte Beşiktaş Bursaspor maçına dair detaylar...

BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Bursaspor, ligde bu akşam 97. kez karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta saat 19.45'te başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Beşiktaş, sezona Antalyaspor maçı ile başladı. Cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Beşiktaş, 2-0 galip. İkinci haftada Beşiktaş, Kasımpaşaspor'a konuk oldu. 2-2 biten maç sonrasında Beşiktaş 4 puana ulaştı. Bursaspor ise sezona Medipol Başakşehir maçı ile başladı. Konuk ettiği rakibine 1-0 yenilen Bursaspor, ikinci maçta deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 yenmeyi başardı. Beşiktaş Bursapor maçı BeIN Sports ve Digitürk Play'den canlı olarak izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ - BURSASPOR 97. KEZ KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş ile Bursaspor, bu akşam Süper Lig'de 97. kez karşılaşacaklar. İki takım arasında bu zamana kadar yapılan 96 lig maçından 44'ünü Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazandı, 36 maç da berabere sonuçlandı. Rekabetteki son 8 maçı kazanan siyah-beyazlıların ligdeki 131 golüne, yeşil-beyazlılar 85 golle karşılık verdi.

Beşiktaş, sahasında yaptığı lig maçlarında, Bursaspor'a karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 46 maçın 26'sını Beşiktaş, 4'ünü Bursaspor kazanırken, 16 maç da berabere sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ BU SEZON İLK DEFA TARAFTARI ÖNÜNDE!

Beşiktaş, Bursaspor maçıyla bu sezon evinde ilk kez taraftarının karşısına çıkacak. Sezona kendi evinde başlamasına rağmen Turkcell Süper Kupa'da aldığı seyircisiz oynama cezasını Antalyaspor karşısında çeken Beşiktaş, Bursaspor maçında taraftarıyla buluşuyor.

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı yeni transferleri Pepe, Gary Medel, Alvaro Negredo, Orkan Çınar ve Jeremain Lens, teknik heyetin görev vermesi durumunda ilk kez Vodafone Park'ta taraftar önünde mücadele edecek.

Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Gökhan Gönül, Gökhan Töre ve Atınç Nukan bu akşamki maçta da forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ - BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRİ

Beşiktaş: Fabri Adriano-Pepe-Tosic-Caner Atiba-Oğuzhan Quaresma-Talisca-Babel, Cenk

Bursaspor: Harun, Barış-Ekong-Titi-Behich, Agu-Badu, Jorguera-Batalla-Stancu, Delarge

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler