HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Fenerbahçe basketbol final maçı canlı izle: Finalde Kupaya 1 kala...

Beşiktaş Fenerbahçe basketbol maçı bu akşam internetten canlı izlenebilecek. Play off final serisinin 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı 2-0 önde. Kupayı 4 galibiyeti tamamlayan takım müzeye götürecek. Son iki seride Beşiktaş 2-0 geride olmasına karşın; taraftar desteğiyle seriyi çevirmeye çalışacak. Beşiktaş Fenerbahçe basketbol final maçı canlı izleme linkini ve basketbol maçının diğer detaylarını haberimizden edinebilirsiniz.

Beşiktaş Fenerbahçe basketbol final maçı canlı izle: Finalde Kupaya 1 kala...

BeIN Sports HD canlı yayınından izlenilebilecek olan Beşiktaş Fenerbahçe basketbol finalinin 3. maçı başlamak üzere. Nefeslerin tutulacağı final maçının canlı izleme linki ve sonrasında maçın özeti bu haberden takip edebilirsiniz. Beşiktaş ile Fenerbahçe, basketbol finali kategorisinde kozlarını 3. kez paylaşıyorlar. Spor Loto Basketbol Süper Ligi'nin play-off turunda serinin ilk iki maçını Fenerbahçe, kendi salonu Ülker Sports Arena'da Beşiktaş Sompo Japan'ı üst üste yenerek 2-0 önde tamamladı. Şimdi ise Beşiktaş, Akatlar Spor Kompleksi'nde aleyhine olan skoru leyhine çevirmeye çalışarak; final serisini uzatmalara taşımak istiyor.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE FİNAL MAÇI HAKKINDA DİĞER DETAYLAR

Farklı renklerdeki iki takım arasındaki final serisi mücadelesini Emin Moğulkoç, Kaan Büyükçil, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetiyor. Toplamda 4. galibiyete ulaşacak olan takımın sezonu şampiyon tamamlayacağı Beşiktaş Fenerbahçe final eşleşmesinde, 4. karşılaşma 16 Haziran Cuma günü yine Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak. Final maçının yeri ve başlama saati ise Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde saat 20.00'de.

Aşağıdaki bağlantıdan, yasal olarak Beşiktaş Fenerbahçe basketbol final maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE BASKETBOL FİNAL MAÇI CANLI İZLE

Finalistlerden Fenerbahçe, 28 karşılaşmadan galip ayrıldıktan sonra, play-off serisinde oynadığı yedi maçı da kazandı. Bununla birlikte Fenerbahçe , Beşiktaş'a karşı 5 yıl içerisinde düzenlenen karşılaşmalarda maç kaybetmiyor. Rakibi karşısındaki son yenilgisini 9 Mayıs 2012'de gören Fenerbahçe, daha sonra oynanan 13 resmi maçı da galip bitirmeyi bildi.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE FİNAL MAÇI ÖNCESİNDE HANGİ TAKIM NE YAPTI?

Final öncesinde Beşiktaş ise çeyrek finalde Gaziantep Basketbol'u 2-0 geçtikten sonra yarı finalde Anadolu Efes'e 3-1 ile eleyerek adını finale yazdırdı.
Beşiktaş Fenerbahçe basketbol final serisinin, ilk 4 maçta son bulmaması durumunda beşinci maç Ülker Sports Arena'da, altıncı maç Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde, yedinci maç ise Ülker Sports Arena'da oynanacak ve seri tamamlanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler