HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Galatasray Maçı: Beşiktaş GS'yi devirdi! İşte tartışmalı pozisyonlar, goller, özet ve puan durumu

Beşiktaş, sezonun ilk yarısının sonuna yaklaşırken önemli bir derbi galibiyeti aldı ver lider Galatasarayı mağlup etti. Beşiktaş Galatasaray maçı 3-0 sona erdi. Beşiktaş GS maçı içindeki önemli anlar, tartışmalı pozisyonlar, BJK'nin penaltı beklentisi, goller vb.yi kapsayan özete haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray maç özeti ve 3-0'lık sonuç sonrası Süper Lig puan durumu...

Beşiktaş Galatasray Maçı: Beşiktaş GS'yi devirdi! İşte tartışmalı pozisyonlar, goller, özet ve puan durumu

2017-2018 Süper Lig sezonunda bir önemli derbiyi daha geride bıraktık. Beşiktaş evinde ağırladığı Galatasaray'ı net bir skorla yenerek bir kez daha puan farkını 3'e düşürdü. Beşiktaş Galatasaray maçı siyah beyazlıların 3-0'lık üstünlüğ üile sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini dd. 46'da Cenk Tosun, dk. 70'de Dusko Tosic ve dk. 90'da Avaro Negredo kaydetti. Beşiktaşlıların ayrıca maç içinde bir penaltı beklentisi oldu. Beşiktaş GS maçını canlı izleyemediyseniz bu goller, tartışmalı pozisyonlar ile derlenmiş maç özetine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Glatasaray maç özeti için tıklayınız

SÜPER LİG PUAN DURUMU: GALATASRAY LİDERLİĞİ KAYBEDEBİLİR

Beşiktaş Galatasaray maçı bu sokrla sona erince Galatasray 29 puan da kaldı. Beşiktaş pyanını 26'ya yükselterek maç fazlası ile 3. sıraya yükseldi. Osmanlı Spor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir maçı kazanması durumunda Süper Lig'in yeni lideri olacak.

BEŞİKTAŞ PENALTI BEKLEDİ!

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maçın 39. dakikasında Galatasaray ceza sahasında yaşanan pozisyon maça damga vurdu. Fernando'nun müdahalesi sonrasında ceza sahasında yerde kalan Oğuzhan, hakem Fırat Aydınus'tan penaltı bekledi ancak Aydınus ve yardımcıları oralı olmadı.

TOLGA YÜZÜNE ALDIĞI DARBE İLE YERDE KALDI

Karşılaşmanın 14.dakikasında Galatasaraylı Gomis ile hava topu mücadelesinde feci şekilde çarpışan Tolgay Arslan acılar içinde yerde kaldı.
Yüzüne aldığı sert darbe sonrası yerden kalkamayan Tolgay Arslan herkesi korkuttu.

Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından toparlanan Tolgay’ın ciddi bir sorununun olmaması yüreklere su serpti. Beşiktaşlı oyuncuların kırmızı kart beklentilerine rağmen hakem Fırat Aydınus pozisyonda kart göstermedi.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇINDAN DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER

90' GOL! ÜÇ OLDU! Medel'den topu alan Negredo, rakip yarı alanın ortalarında iki Galatasaraylıdan nefis sıyrıldı ve karşı karşıya pozisyonda Muslera'yı da çalımlayıp topu boş ağlara yolladı: 3-0
90' Maçın sonuna en az 3 dakika ilave edildi.
88' Beşiktaş'ta günün yıldızlarından Cenk Tosun yerini Negredo'ya bıraktı.
87' YİNE KAÇTI! Cenk'i ara pasıyla penaltı noktası üzerinde topu alan Medel kaleciyle karşı karşıya pozisyonda kötü bir vuruş yaptı, top yandan auta çıktı.
86' Savunmadan gönderilen uzun topla Quaresma sağ kanattan hareketlendi. Ceza alanına girer girmez sağ çaprazdan sol ayağıyla şutunu çekti ancak top yan ağlarda kaldı.
85' Oyuncu Değişikliği Jason Denayer Martin Linnes
84' Galatasaray'da Linnes oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
83' Kaleyi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan kazanılan serbest Cenk Tosun kaleyi denedi, top üstten auta çıktı.
82' Beşiktaş'ta Atiba yerini Talisca'ya bıraktı.
80' Karşılaşmada son 10 dakikaya Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle giriliyor.
78' BİR KAFA! Beşiktaş yine etkili geldi. Sol kanattan Cenk'in ortasına ön direkte Quaresma müsait durumda kafayı vurdu, top az farkla üstten auta gitti.
76' Bu kez sağ kanattan yapılan ortaya gelişine vole vurmak isteyen Gomis, istediğini yapamadı. Top kaleci Fabri'de kaldı.
75' SERT ŞUT! Ceza sahası dışında topu alan Gomis önünü boşalttı ve yerden çok sert vurdu, Fabri köşeye giden topu iki hamlede güçlükle kontrol edebildi.
74' Savunmanın arkasına atılan topa sol kanattan Cenk Tosun hareketledi ancak onun için ofsayt bayrağı kalktı.
72' Maçın başından bu yana inanılmaz bir baskı kuran ve rakibine adeta top göstermeyen Beşiktaş, üst üste kaçırdığı net pozisyonların ardından beklenmedik bir anda ikinci golü buldu.
71' Beşiktaş son 20 dakikaya iki farklı üstünlükle giriyor.
70' GOL! İKİ OLDU! Babel'in yayın gerisinden şutunda savunmadan seken top Tosic'in önünde kaldı. Sırp futbolcu bekletmeden sert ve düzgün vurdu, top köşeden ağlarla buluştu: 2-0
69' Galatasaray'da Selçuk İnan, Belhanda'nın yerine oyuna dahil oldu...
68' Beşiktaş baskıyı inanılmaz artırdı. Galatasaray savunması oldukça zor anlar yaşıyor.
67' İNANILMAZ ANLAR! Beşiktaş aynı dakikada üst üste inanılmaz pozisyonları değerlendiremedi. Önce Quaresma karşı karşıya pozisyonda auta attı, devamında Oğuzhan ceza sahası içinde bomboş kaldı. Muslera'nın dokunduğu topu Quaresma üstten auta yolladı.
65' Galatasaray'da Gomis, Adriano'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
65' Beşiktaş'ta Tolgay Arslan yerini Gary Medel'e bıraktı.
63' BU DA KAÇTI! Sağ kanattan atağa çıkan Gökhan Gönül, Cenk'in ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluştu. Onun çaprazdan gelişine sert şutunda top direğin yanından auta çıktı.
62' MUTLAK GOL KAÇTI! Beşiktaş serbest vuruşu hızlı kullandı ve savunmanın uyuduğu anda Oğuzhan bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı, onun sert şutunda Muslera mutlak golü önledi.
61' Beşiktaş'ta Cenk Tosun yoğun itirazları sonrası sarı kart gördü.
60' Mariano'nun sağ kanattan ortasında Gomis arka direkte gelişine voleyi vurdu, yerden seken top kaleci Fabri'e kaldı.
58' Galatasaray'da Rodrigues yerini Yasin Öztekin'e bıraktı.
56' Beşiktaş ikinci yarıya da oldukça baskılı başladı. Golü bulan siyah-beyazlı ekip bu anlarda yine kontrolü eline aldı.
54' Galatasaray'ın kaleyi cepheden gören bir noktadan kazandığı serbest vuruşta Maicon kaleyi denedi, barajdan seken top kornere çıktı.
53' Beşiktaş'ta Tolgay Arslan, Feghouli'ye arkada yaptığı fauün ardından sarı kart gördü.
52' Cenk Tosun sol kanattan ortasını yaptı, arka direkte Quaresma son anda topa dokundu ancak top yan ağlarda kaldı.
49' Beşiktaş akınında bu kez Babel ceza alanı dışından sol ayağıyla şansını denedi, top bir kez daha Muslera'da kaldı.
49' Galatasaray'da Fernando sarı kart gördü.
47' BİR ŞUT! Galatasaray'ın çıkarken kaptırdığı topta Cenk Tosun ceza alanı dışından sol ayağıyla sert vurdu, yerden giden topu Muslera kontrol etti.
46' Vodafone Park'ta ikinci yarı başladı!
46' GOL! Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün ortasında Muslera kalesinden çıktı ancak penaltı noktası üzerinde topu sektirdi, Cenk Tosun topu aldı ve boş ağlara yolladı: 1-0
45' Yine Gomis, yine Tolgay! İki oyuncu bir kez daha çarpıştı ve Tolgay bu kez çok daha tehlikeli bir biçimde yere düştü. Bir an için çok korkunç bir şekilde yerde kaldı ancak devamında tekrar ayağa kalktı.

45' Bu arada ilk yarıı sonuna en az 2 dakika ilave edildi.
45' Quaresma sağ kanattan ceza alanına sokuldu, Fernando karşısına gelince sol ayağıyla sert vurdu. Köşede Muslera topun hakimiyetini sağladı.
44' Oğuzhan sol çaprazdan sert vurdu, top yan ağlarda kaldı.
43' İlk yarıda son anlara girilirken tempo iyice arttı. Beşiktaş, Galatasaray'ı kendi yarı alanına hapsetti.
41' Beşiktaşlı oyuncular hala Oğuzhan'ın yerde kaldığı pozisyon için penaltı itirazlarında bulunuyor, taraftarların da hakeme tepkisi var.
40' KAÇTI! Cenk'in pasında Atiba ön direkte topa dokundu, Muslera yattı ve köşede topu kontrol etti.
39' MÜTHİŞ POZİSYON! Beşiktaş çok etkili geldi. Cenk'in pasıyla ceza alanında topu alan Oğuzhan, topu çekmek isterken yerde kaldı. Devamında önce Atiba'nın daha sonra Babel'in vuruşları savunmadan döndü.
37' Quaresma'nın soldan kullandığı köşe vuruşunda Tosic arka direkte kafayı vurdu, Serdar'ın kafasıı sıyıran top bir kez daha kornere çıktı.
36' Beşiktaş her iki kanattan üst üste kazandığı köşe vuruşlarıyla Galatasaray kalesini zorluyor.
35' Galatasaray'da Feghouli, düdük sonrası topa vurunca sarı kart gördü.
34' Karşılıklı top kayıplarının etkisiyle tempo bu dakikalarda bir nebze düştü.
33' Topa sahip olma oranlarında Beşiktaş'ın %60'a %40'lık üstünlüğü bulunuyor.
31' AZ FARKLA! Sağ kanattan nefis paslaşmalarla gelen Galatasaray'da Feghouli'yle duvar pası yapan Rodrigues'in ceza alan ön çizgisinden gelişine şutunda top direğin hemen yanından auta çıktı.
30' Mücadelenin üçte birlik dilimi geride kalıyor. Henüz gol yok, oyunun kontrolü de sık sık el değiştiriyor.
28' Galatasaray, maçın ilk bölümündeki Beşiktaş baskısını kırmayı başardı. Bu anlar oyun sarı-kırmızılı ekibin kontrolünde oynanıyor.
26' Belhanda'nın kullandığı serbest vuruşta Serdar Aziz topa yükseldi, Fabri kalesini terk ederek Serdar'dan önce topun kontrolünü sağladı.
25' Beşiktaş'ta Pepe, Feghouli'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.
24' İki takım da kontrolü bir an olsun elden bırakmıyor. Buna bağlı olarak pozisyo zenginliği olmayan bir maç izliyoruz.
22' Galatasaray kontrasında Feghouli sağ kanattan ceza alanına girdi, açısı daralınca şutunu yollamak istedi ancak savunmada Tosic topa siper oldu.
20' Karşılaşmada ilk 20 dakika geride kalıyor. Gol yok, pozisyon yok ancak tempo yüksek...
19' Quaresma sağ kanattan içeri sokuldu, ortasında Muslera Cenk'ten önce çıktı ve topu aldı.
17' İNANILMAZ ŞUT! Beşiktaş'ın rakip yarı alanın ortalarından, sağ taç çizgisinin hemen önünden kazandığı serbest vuruşta herkes orta beklerken Quaresma kaleye çok sert bir şut yolladı. Muslera son anda topu iki hamlede kontrol etti.
16' Bir an için yürekleri ağızlara getiren Tolgay Arslan şimdi ayağa kalktı, durumu iyi görünüyor.
15' Gomis'le birlikte hava topuna çıkan Tolgay Arslan rakibiyle çarpıştı ve yerde kaldı. Sağlık ekipleri hemen sahaya çağrıldı.
14' Beşiktaş bu anlarda bir kez daha baskıyı artırdı. Siyah-beyazlılar tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşti.
12' Beşiktaş atağında Tolgay topu kaptırdı. Galatasaray üç kişiyle ani atağa çıktı ancak Rodrigues dengesini kaybedince savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
10' Karşılaşmada ilk 10 dakika golsüz eşitlikle geçildi. Beşiktaş bu bölümde daha baskın görünen taraf oldu.
9' Beşiktaş atağa çıkmak isterken Belhanda topu kaptı ve bekletmeden ortasını yaptı. Ceza alanı içinde topa yükselen Gomis için bayrak kalktı.
8' Galatasaray bu dakikalarda rakip yarı alanda topla daha fazla oynamaya başladı.
6' Galatasaray atağıda Ndiaye ceza sahası dışından şutunu çekti ancak top çerçeveyi bulmadı.
5' Beşiktaş maça çok büyük bir baskıyla başladı. Galatasaray kendi yarı alanından çıkamıyor.
4' Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Tosic kafayı vurdu, top üstten auta gitti.
3' Babel sol çizgide topu aldı ve rakibinden sıyrılıp ortasını yaptı, arka direkte Denayer topu kornere yolladı.
2' Vodafone Park'ta ilk düdükle birlikte Beşiktaşlı taraftarlar müthiş bir desteğe başladı.
1' KAÇTI! Beşiktaş 30. saniyede gole çok yaklaştı. Araya atılan topta Galatasaray savunması ofsayt diye duraklayınca Cenk Tosun bomboş kaldı. Onun karşı karşıya pozisyonda vuruşunda Muslera yattı ve topu aldı.
1' Fırat Aydınus'un ilk düdüğüyle maça Galatasaray başladı!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler