HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı şifresiz mi yayınlanacak? Maç saat kaçta?

Beşiktaş Konyaspor ile Süper Kupa final maçı mücadelesine çıkacak. Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan son şampiyon Beşiktaş, hazırlık maçlarından pek olumlu sonuçlar alamamıştı. Beşiktaş Konyaspor maçı, tansiyonu yüksek bir Süper Kupa finali olsa da taraftarlar yine de takımlarının performansını merak ediyorlar. Şimdi de taraftarlar Beşiktaş Konyaspor maçı şifresiz mi yayınlanacak, saat kaçta yayınlanacak gibi detaylı sorular yöneltiliyor.

Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı şifresiz mi yayınlanacak? Maç saat kaçta?

Lig şampiyonu Beşiktaş, Türkiye Kupası şampiyonu Atiker Konyaspor ile 6 Temmuz akşamı karşı karşıya geliyor. Turkcell Süper Kupa finali, taraftarlar tarafından merakla beklenirken Beşiktaş Konyaspor maçı şifresiz mi yayınlanacak, saat kaçta başlayacak gibi soruların cevabı da artık tamamiyle netlik kazanmış durumda. Son dakika bilgilerine bakarsak, Beşiktaş'ta Talisca'nın lisans sorunları nedeniyle maçta forma giyemeyecek.
Peki, final maçı statüsünde oynanacak olan Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı saat kaçta başlayacak ve maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ KONYASPOR SÜPER KUPA FİNAL MAÇI HANGİ KANALDA? MAÇ ŞİFRESİZ Mİ?

İYi haber; maç ATV kanalı aracılığı ile canlı ve şifresiz yayınlanacak. Bununla birlikte daha önce uydu yayını nedeniyle şifre sorunu yaşayan taraftarlar bu sefer ATV Euro kanalı aracılığı ile şifre sorunu yaşayamayabilirler. Bununla birlikte maçı yurtdışı taraftarlar için şifresiz kanalların listesini de Mynet'ten bulabilirsiniz. Ayrıca maçın canlı yayın bilgileri ve diğer detayları TFF'nin resmi internet sitesinde bulunabilir.

SÜPER KUPA FİNALİ SAAT KAÇTA?

6 Ağustos Pazar akşamı oynanacak olan Beşiktaş Konyaspor maçı, 20.45'te başlayacak. Özellikle Samsun'un nemli havası dolayı ile maçın akşam saatlerinde oynanması yönünde karar kılınmış. Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçı 6 Ağustos Pazar akşamı saat 20.45’te Atv kanalından şifresiz ve canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Konyaspor karşısındaki muhtemel 11'i:

Fabricio - Beck - Tosic - Pepe - Adriano - Hutchinson - Oğuzhan - Quaresma - Tolgay - Babel - Cenk Tosun

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler