HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Beşiktaş, Porto zaferinden sonra Şampiyonlar Ligi'nde Alman temsilcisi Leipzig'i ağırlıyor. Devler Ligi'nde G grubunda bulunan Beşiktaş, Leipzig maçını kazanarak ikinci haftayı kayıpsız ve lider olarak kapatmak istiyor. Alman takımlarına karşı galibiyeti olmayan Beşiktaş, Leipzig'i yenerek bir ilki yaşama peşinde. 9 Avrupa maçında evinde kaybetmeyen Beşiktaş, Leipzig maçında taraftar desteği ile bu ünvanı sürdürecek. Peki Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Beşiktaş, Leipzip ile İstanbul'da Şampiyonlar Ligi G grubu ikinci maçına çıkacak. Beşiktaş, devler liginin ilk haftasında deplasmanda Porto'yu 3-1 yenerek büyük sükse yapmıştı. Cenk Tosun'un attığı gol Avrupa'da haftanın golü seçildi. ve Beşiktaş'ın 2. haftadaki rakibi Leipzig. Beşiktaş, Leipzig'i yenerek hem Alman takımlarına karşı galibiyet yaşamak istiyor hem de gruptaki liderliğini sürdürmek. Avrupa'da son dokuz maçta evinde maç kaybetmeyen Beşiktaş, Leipzig maçında taraftar desteği ile iyi bir sonuçla çıkması bekleniyor. Peki Beşiktaş - Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

BEŞİKTAŞ - LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Leipzig maçı ile temsilcimiz bir kez daha Avrupa arenasına zafer için çıkıyor. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. haftasında Almanya temsilcisi Leipzig ile oynayacağı maçta, Rusya Futbol Federasyonundan hakem Sergei Karasev görev yapacak. Beşiktaş - Leipzig maçında Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maksim Gavrilin'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergei Lapochkin ve Sergei Ivanov olacak. Beşiktaş - Leipzig maçı 26 Eylül Salı günü 21.45'te başlayacak ve bu karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, LEİPZİG MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında 26 Eylül Salı günü Almanya'nın Leipzig takımını konuk edecek Beşiktaş, ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre dünkü Fenerbahçe derbisinde forma giyen oyunculara salonda yenilenme programı uygulandı.

Diğer futbolcular ise pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun ve kontrol çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Beşiktaş, Leipzig maçı öncesinde son idmanını akşam yaparak BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tesislerde 15.30'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA 12. SIRAYA YÜKSELDİ!

Beşiktaş'a Porto zaferinde sonra bir güzel haber de UEFA'dan geldi.Beşiktaş, UEFA 2017-18 sezonu kulüpler sıralamasında 12'nci basamakta yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynanan ilk hafta maçlarının ardından 2017-18 sezonunun kulüpler sıralaması güncellendi.

Ligde 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alan, Şampiyonlar Ligi'ne ise konuk olduğu Porto'yu 3-1 mağlup ederek başlayan Beşiktaş, bu sezonki listeye 12'nci sıradan girdi.

Listede yer alan diğer Türk takımları arasında Fenerbahçe (49), Galatasaray (119), Medipol Başakşehir (206) ve Atiker Konyaspor (207) bulunuyor.

UEFA'nın, kulüplerin son 5 yıldaki performansına göre düzenlediği genel sıralamada ise Beşiktaş 34'üncü, Galatasaray 46'ncı, Fenerbahçe 59'uncu, Trabzonspor 73'üncü, Osmanlıspor 116'ncı, Medipol Başakşehir 153'üncü, Atiker Konyaspor 163'üncü, Kardemir Karabükspor 171'inci, Bursaspor 172'nci sırada yer alıyor.

BEŞİKTAŞ SON PUAN DURUMU

Şampiyonlar Ligi G grubunda yer alan Beşiktaş, ilk hafta deplasmanda Porto'yu 3-1 yenmişti. Grubun diğer iki takımı Monaco ile Leipzig ise 1-1 berabere kaldı. İşte Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın olduğu G grubu puan durumu


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler