HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Manisaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Beşiktaş maçı izle)

Beşiktaş - Manisaspor maçı hangi kanalda merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları bugün başlıyor. Beşiktaş, TFF 1. lig ekiplerinden Manisaspor ile bu turda karşı karşıya gelecek. İki maç üzerinde oynanacak Beşiktaş - Manisaspor maçında taraflar, 2. maç için avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Peki Beşiktaş - Manisaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Manisaspor maçı online olarak haberimizden izleyebilirsiniz.

Beşiktaş - Manisaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Beşiktaş maçı izle)

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor karşısında avantaj arayacak. Süper Lig'de bu hafta puan kaybederek Galatasaray'ın 6 puan gerisine düşen Beşiktaş, derbi öncesi kupada moral arıyor. Beşiktaş - Manisaspor maçını online olarak izleyebileceğiniz bağlantı haberimizde. Peki Beşiktaş - Manisaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - MANİSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, 5. turun ilk mücadelesinde Grandmedical Manisaspor'u konuk edecek. Beşiktaş - Manisaspor maçı saat 14.30'da Vodafone Park'ta oynanacak. Maçı, hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Beşiktaş - Manisaspor maçı a2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Manisaspor kupa maçını aşağıdaki linke tıklayarak online olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş - Manisaspor maçı izlemek için tıklayınız (a2 canlı yayın)

BEŞİKTAŞ DERBİ ÖNCESİ MORAL ARIYOR!

Süper Lig'de son 2 haftada puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek 14. haftada Galatasaray ile yapacağı karşılaşma için moral arayacak. Vodafone Park'ta son 5 maçta galibiyet alamayan Beşiktaş, rakibine üstünlük kurarak bu kötü seriyi de sonlandırmaya çalışacak.

Dolmabahçe'deki lig maçlarında Trabzonspor (2-2), Medipol Başakşehir (1-1) ve Teleset Mobilya Akhisarspor (0-0) ile berabere kalan Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco ve Porto karşılaşmalarından da 1-1'lik skorlarla ayrıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, ligde ve Avrupa'da fazla süre vermediği oyuncuları yarınki kupa mücadelesinde görevlendirmesi bekleniyor.

KUPA MAÇI SEYİRCİSİZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon evinde Fenerbahçe ile yaptığı ve 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada yaşanan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, bu nedenle Grandmedical Manisaspor karşısında taraftarlarından yoksun mücadele edecek.

Beşiktaş ile Grandmedical Manisaspor arasındaki 5. tur rövanş maçı ise Manisa'da oynanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler