HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Monaco maçı canlı izle! Tivibuspor, İdman TV izle: Beşiktaş garantilemek için sahada

Şampiyonlar Ligi grubunda lider olan Beşiktaş, deplasmanda mağlup ettiği Monaco'yu evinde ağırlayacak. Beşiktaş Monaco maçı iki takım için de büyük öneme sahip. Beşiktaş liderliğini pekiştirmek isterken; grupta son sırada bulunan Monaco'da bir 3 puan ile yeniden yarışa dahil olmayı umuyor. Beşiktaş Monaco maçı nasıl canlı izlenir? Tivibuspor ve İdman gibi hangi kanallar maçı internetten canlı gösteriyor?..

Beşiktaş Monaco maçı canlı izle! Tivibuspor, İdman TV izle: Beşiktaş garantilemek için sahada

Beşiktaş Monaco maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Şampiyonlar Ligi'nde ilk 3 maçta galibiyete ulaşarak bir ilke imza atan Beşiktaş, bunu dörde çıkartmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda tek puanla son sırada bulunan Monaco'nın ise kazanmaktan başka çaresi yok. Beşiktaş Monaco maçı gerek Türkiye'de gerekse de Fransa'da izleyicileri ekran başına toplayacak. Peki Beşiktaş Monaco maçı nasıl canlı izlenir? İdman Tv'den izlenebilecek mi?..

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇINI CANLI GÖSTEREN KANALLAR

Beşiktaş'ın sahasında oynanacak karşılaşma Türkiye'de internetten ve televizyondan Tivibuspor kanalında izlenebilecek. Türkiye sınırları dışında da bu maçı canlı gösterecek pek çok kanal bulunuyor. Bunun başında Azerbeycan kanalı İdman TV geliyor. İdman TV Beşiktaş Monaco maçını canlı olarak ekrana getirecek.

Bunun dışında avustralya, Kuzey Afrika ülkeleri ve Ortadoğu'da karşılaşma beINSPorts'tan izlenebilir. Pek çok Afrika ülkesinde de Supersport 5 kanalı Beşiktaş Monaco maçını ekrana taşıyacak.
Alternatif olarak karşılaşmayı aşağıdaki bağlantı ile ulaşabileceğiniz Mynet canlı anlayımı ile de takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI CANLI ANLATIM

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden hemen sonra maçın özeti TRTSPOR'dan yayınlanacak. Karşılaşmanın tamamının tekrarı ise aynı gece saat 23.30'da TRTSPOR'dan banttan yayınlanacak. Futbolseverler, dev mücadelenin özetine, canlı anlatımına ve diğer tüm ayrıntılarına trtspor.com.tr ve trtspor.com.tr/uefasampiyonlarligi sitelerinden de ulaşabilecek.

BEŞİKTAŞ MONACO MAÇI MUHTEMEL KODROLAR

Beşiktaş: Fabri; Gökhan, Pepe, Tošić, Adriano; Hutchinson, Tolgay; Quaresma, Talisca, Babel; Cenk Tosun

Monaco: Subašić; Raggi, Glik, Jemerson, Jorge; Tielemans, Fabinho; Lopes, Moutinho, Lemar; Baldé

CEZA SINIRINDA OLANLAR

Beşiktaş, Monaco maçı için taktik çalışmalarını sürdürüyor. Gruptan çıkma hedefine az bir süre kalan Beşiktaş'ta Caner Erkin kart ceza sınırında. Caner, Monaco maçında kart görmesi halinde bir sonraki maç formaya giyemeyecek. Monaco'da ise Djibril Sidibe de sarı kart sınırında yer alıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU PUAN DURUMU

Beşiktaş Monaco maçı öncesinde Beşiktaş, grubunda 9 puan ile ilk sırada yer alıyor. 2. sırada olan Alman ekip Leipzig 5 puana sahip. 3 puana sahip olan Porto grupta 2. sırada yer alıyor. Porta Leibzig maçı da bu akşam 22.45'te oynanacak. Beşiktaş'ın bu akşamki rakibi Monaco tek puanla grubun son sırasında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKMAYI GARANTİLEYEBİLİR

Beşiktaş, Monaco yendiği takdirde 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk 3 maçını kazanarak 9 puan toplayan siyah-beyazlı ekip, yarın da galip gelirse puanını 12'ye çıkararak tarihinde ilk kez üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler