HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı Tivibu Spor'da mı TRT1'de mi?

Beşiktaş, Monaco ile tarihi bir maça çıkıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarda 4. hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, Monaco'yu ağırlıyor. Grupta ilk üç maçı kazanarak 9 puanla lider olan ve bunu gerçekleştiren ilk Türk takımı olan Beşiktaş, Monaco maçını kazanarak bir ilke daha imza atmak istiyor. Beşiktaş, Monaco'yu yenerse büyük ölçüde gruptan çıkacak. Peki Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Roma maçı Tivibu Spor'da mı TRT1'de mi?

Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı Tivibu Spor'da mı TRT1'de mi?

Beşiktaş, Monaco maçında galibiyet ile birlikte bir ilk için daha kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, grupta ilk üç maçı kazanarak bunu gerçekleştiren ilk Türk takımı oldu. 9 puanla G grubunda lider olan Beşiktaş, Monaco maçını kazanırsa ilk defa gruptan çıkmış olacak. Aynı zamanda ilk dört maçını kazanarak kendi rekorunu egale edecek ve bunu yapan ilk Türk takımı olacak. Bir önceki hafta, Fransa'da oynanan maçı 2-1 kazanan Beşiktaş, Monaco'yu yarın akşam Vodafone Park'ta ağırlayacak. Peki Beşiktaş - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş - Roma maçı Tivibu Spor'da mı TRT1'de mi?

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Monaco maçı hangi kanalda, TRT 1'de mi yoksa Tivibu Spor'da mı merak ediliyordu. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Riccardo Di Fiore'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Massimiliano Irrati ve Antonio Damato olacak. Beşiktaş - Monaco maçı Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, MONACO MAÇINDA TARİH YAZMAK İSTİYOR!

Beşiktaş, Monaco maçında birçok ilke imza atmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda ilk üç maçı kazanarak bunu gerçekleştiren ilk Türk takımı olan Beşiktaş, Monaco maçında bunu yenilemek peşinde. Beşiktaş, Monaco'yu yenerse dörtte dört yapmış olacak. Bu durumda grup etabında bunu yapan ilk Türk takımı olmakla birlikte turu geçmeyi büyük ölçüde garantileyecek. Böylece Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gruplardan çıkmış olacak.

Beşiktaş, Monaco ile berabere kalması durumunda ise gruptan çıkmayı garantilemek adına Leipzig'in Porto'yu deplasmanda yenmesini umacak. Alman temsilci kazandığı takdirde Beşiktaş, son iki hafta kala gruplardan çıkmayı garantileyecek.

MONACO - BEŞİKTAŞ MAÇI İLE TARİHE GEÇTİLER!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Fransız devi Monaco'yu Cenk Tosun'un golleriyle 2-1 mağlup etti. Grupta çıktığı 3 maçını da kazanan siyah-beyazlı temsilcimiz, böylece Devler Ligi'nde 3'te 3 yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti. II. Louis Stadı'nda oynanan G Grubu 3. hafta mücadelesinde Monaco 30. dakikada Falcao'nun golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle temsilcimiz 34'te Cenk Tosun ile yanıt verdi: 1-1 Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Maçın 54. dakikasında sahneye yeniden Cenk Tosun çıktı ve attığı golle Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kara-Kartal tarihi bir galibiyete imza attı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 9'a yükselterek zirvedeki yerini korudu. Monaco ise 1 puanla son sırada kaldı. Grupta çıktığı 3 maçını da kazanan Beşiktaş bu alanda 3'te 3 yapan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI ÖNCESİ CEZA SINIRINDA OLANLAR

Beşiktaş, Monaco maçı için taktik çalışmalarını sürdürüyor. Gruptan çıkma hedefine az bir süre kalan Beşiktaş'ta Caner Erkin kart ceza sınırında. Caner, Monaco maçında kart görmesi halinde bir sonraki maç formaya giyemeyecek. Monaco'da ise Djibril Sidibe de sarı kart sınırında yer alıyor.

BEŞİKTAŞ - MONACO MAÇI BİLET FİYATLARI

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında 1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Fransız temsilcisi As Monaco ile karşılaşacaktır. Beşiktaş - Monaco maçı bilet satışları öncelikli olarak Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda geçerli kombine sahipleri için satışa sunulacaktır. Önemli maçın bilet fiyatları şu şekildedir;

Beşiktaş - Monaco Maçı Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler