HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Osmnlıspor maçı canlı izle - beIN Sports ve alternatif kanallar! Şifresiz izlemek mümkün mü?

Şampiyonlar Ligi’nde ilklere imza atan Beşiktaş, ligde yaşadığı puan kayıplarına son vermek istiyor. 27 puan ile 6. sırada yer alan Beşiktaş son beş maçının üçünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray’ın Yeni Malatya’ya yenildiği haftada Beşiktaş 3 puan almak istiyor. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı nasıl canlı izlenir? beINsport dışında alternatif veya şifresiz izleme yolları var mıdır?

Beşiktaş Osmnlıspor maçı canlı izle - beIN Sports ve alternatif kanallar! Şifresiz izlemek mümkün mü?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı 19.30’daki başlama düdüğü ile canlı izlenebilecek. Haberimizdeki bağlantı ile Beşiktaş Osmanlıspor maçını beIN Sports kanalından canlı izleyebilir ve dünya çapında maçı şifresiz yayınlayan kanalları da öğrenebilirsiniz. Beşiktaş son haftalarda aldığı puan kayıplarına, art arda aldığı beraberliklere bir son vermek istiyor. İşte Beşiktaş Osmanlıspor maçını şifresiz izlemenin yolları.

19.30 itibari ile Akhisar Fenerbahçe maçı beIN Sports kanalı ile internetten ve TV'den canlı izlenebilir. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız karasal ve uydu yayınları nedeniyle Türkiye'den değil kendi ülkelerindeki resmi canlı, şifresiz yayınları izlemek durumundalar. Tabii fanatik taraftarlar maçı takip etmek için korsan yayınları da denemiyor değil. Ancak korsan canlı izleme bağlantıları PC'lerinize zarar vermekle kalmayıp; IP numaralarından adresiniz tespit edilerek ağır cezalara çarptırılabilirsiniz.

Beşiktaş Osmanlıspor maçı beIN Sport canlı izle!

Canlı takip için tıklayınız

BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR MAÇI ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR Mİ?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı yurtdışında çeşitli alternatif kanallardan ücretli veya şifresiz olarak izlenebilir. Yurtdışında özellikle A+ Sport kanalı pek çok ülkede Türkiye Süper Lig maçını gösteriyor ki Beşiktaş maçını da canlı yayımlıyor. Bunun dışında Sırbistan, Karadağ, Makedonya gibi Balkan ülkelerinde Beşiktaş Osmanlıspor maçı Sportklup 6 ve K-SPORT 1 ile izlenebilir.

BEŞİKTAŞ VE OSMANLISPOR’UN SON DURUMU

Osmanlıspor bu sezon Konyaspor ile birlikte ligin deplasman maçlarında en kötü iki takımından biri (1 puan). Osmanlıspor ligde toplamda 10 maçtır deplasman galibiyeti göremiyor (1B 9M) ve bu maçların tamamında gol yedi (ortalama 2.4). Osmanlıspor bu sezon kalesinde gördüğü 27 golün 17'sini maçların ilk yarılarında yedi: %63'lük bu oran ligdeki en yüksek oran. Osmanlıspor bu sezon ligde öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım .
Serdar Gürler bu sezon Süper Lig'de Younes Belhanda'nın ardından en fazla asist yapan ikinci oyuncu. Serdar, Osmanlıspor'un bu sezon ligde attığı 22 golün yarısına direkt katkı yaptı (altı gol, beş asist).

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'in en az gol yiyen (13) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan takımı. Beşiktaş'ın Süper Lig'de Osmanlıspor'a attığı son beş golün dördünde Cenk Tosun'un direkt katkısı var (üç gol, bir asist). Beşiktaş, Osmanlıspor ile ligde oynadığı son beş maçı (2009/10 sezonu hariç) kazanmayı başardı ve son iki maçta da rakibinden gol yemedi. Beşiktaş evindeki son sekiz lig maçının beşinde gol yemedi.

Beşiktaş ligde yedi maçtır yenilmiyor ama bu maçların sadece üçünü kazanabildi (4B). Beşiktaş, Süper Lig'de evinde 34 maçtır kaybetmiyor (27G 7B). Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi.

İki takım Süper Lig'de 14 kez karşılaştı (2009/10 sezonu hariç). Beşiktaş bu maçların dokuzundan galip ayrıldı (2B 3M).

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler