HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi olacak?

Beşiktaş - Porto maçı hangi kanalda merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi G grubunda 10 puanla lider olan Beşiktaş, Porto'yu ağırlıyor. Beşktaş, Porto maçını kazanır veya berabere kalırsa gruptan çıkmayı garantileyecek. Şimdi taraftarlar, Beşiktaş - Porto maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda araştırmaya başladılar. Peki Beşiktaş - Porto ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Porto maçı şifresiz kanalda mı? İşte detaylar...

Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi olacak?

Beşiktaş - Porto maçı ile Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan siyah-beyazlılar, gruptaki 5. karşılaşmasını oynayacak. Beşiktaş, Porto maçı öncesinde G grubunda 10 puanla lider iken Porto, 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş ile Porto, gruptaki ilk maçlarını Portekiz'de oynamış ve temsilcimiz sahadan 3-1 galip ayrılmıştı. Beşiktaş, bu maçı kazanması halinde gruptan birinci olarak çıkmayı garantileyecek. Peki Beşiktaş - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - PORTO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu beşinci maçında Portekiz temsilcisi Porto ile yapacağı karşılaşmayı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile Porto arasında 21 Kasım Salı günü saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmada Antonio Mateu Lahoz görev alacak. Karşılaşmada aynı ülkeden Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar da yardımcı hakem olarak yer alacak. Diego Barbero Sevilla'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri Carlos Del Cerro ile Alejandro Hernandez olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde beşinci hafta maçları oynanıyor, tek temsilcimiz Beşiktaş tur için Portekiz'in güçlü temsilcisi Porto'yu ağırlıyor! Grupta 10 puanla lider konumda bulunan Beşiktaş, Porto karşılaşmasından 1 puan çıkarması halinde grup birincisi olarak çıkmayı garantileyecek! Grubun ilk maçında rakibini deplasmanda 3-1 yenen Beşiktaş kendi evinde de bu başarısını sürdürerek tarih yazmayı hedefliyor. Şampiyonlar Ligi Grup 5.maçı Beşiktaş-Porto mücadelesi Salı günü saat 20.00'den itibaren canlı yayınla TRT1 ekranlarında...

Lahoz, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Olympique Lyon ile deplasmanda yaptığı ve 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada da düdük çalmıştı.

BEŞİKTAŞ - PORTO MAÇI

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Porto ile gruptaki 5. maçına çıkıyor. 10 puanla lider olan Beşiktaş, Porto maçını kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Maçtan galip ayrılması halinde Beşiktaş, birinci sırada bitirmeyi kesinleştirmiş olacak. Cuma günü Akhisar ile oynadığı Süper Lig maçından sonra Beşiktaş, Porto maçı hazırlıklarına başladı.

18 Kasım Cumartesi günü Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Cuma günü maçta oynayan oyuncular antrenmanı salonda yapılan rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile antrenmana başladı. İstasyon koşuları, pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik çizerek 4. haftada üç galibiyet, bir beraberlik ile 10 puan topladı. Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk üç maçta üç galibiyet olan ilk Türk takımı olma başarısını yakalayan Beşiktaş, ilk maçını Porto ile deplasmanda oynadı. Talisca, Cenk Tosun ve Ryan Babel'in attığı goller ile Beşiktaş, Porto karşısında 3-1 sahadan galip ayrıldı. Beşiktaş, gruptaki ikinci maçını Alman Leipzip takımı ile İstanbul'da oynadı. Sahadan 2-0 galip ayrılan Beşiktaş'ın gollerini Ryan Babel ile Talisca kaydetti. Beşiktaş, 3. haftada Fransa'ya gitti ve Monaco ile deplasmanda karşılaştı. Sahadan 2-1 galip ayrılan siyah-beyazlıların gollerini Cenk Tosun kaydetti. İki hafta sonra Monaco ile bu sefer İstanbul'da karşılaşan Beşiktaş, 1-1 biten maçın tek golünü Cenk Tosun kaydetti.

Beşiktaş ile Porto arasında oynanan maç sonuçları şu şekilde;

2007/2008 ŞMP Beşiktaş 0 - 1 Porto
2007/2008 ŞMP Porto 2 - 0 Beşiktaş
2009/2010 BK Beşiktaş 0 - 0 Porto
2010/2011 AVL Beşiktaş 1 - 3 Porto
2010/2011 AVL Porto 1 - 1 Beşiktaş
2017/2018 ŞMP Porto 1 - 3 Beşiktaş

BEŞİKTAŞ - PORTO MAÇ BİLET FİYATLARI

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında 21 Kasım Salı günü saat 20.00’de Vodafone Park’da Portekiz temsilcisi Porto ile karşılaşacaktır. Biletler genel satışa sunuldu.
Beşiktaş - Porto maçı biletini www.passo.com.tr , N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz. Vodafone Park’da bulunan bilet satış gişesinden Porto karşılaşması için bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet fiyatlarına ilişkin detaylar aşağıdaki gibidir.

Bilet Fiyatları
Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler