HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş Real Valladolid maçı hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş 3. hazırlık maçında!

Beşiktaş Real Valladolid maçı ile Beşiktaş JK, 3. hazırlık maçına çıkıyor. Taraftarlar, takımlarının hazırlık karşılkaşmasını kaçırmamak adına Beşiktaş Real Vallaodid maçı saat kaçta, hangi kanalda gibi detaylı sorular yöneltiyorlar. Beşiktaş'ın 3. hazırlık maçı Real Valldolid karşısında olacak. Haberimizden Beşiktaş Real Valladolid maçı hakkında merak edilen 'saat kaçta' ve 'hangi kanalda' detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Beşiktaş Real Vallalodid maçı hakkında her şey!

Beşiktaş Real Valladolid maçı hangi kanalda saat kaçta? Beşiktaş 3. hazırlık maçında!

Beşiktaş JK, Real Vallalodid karşısında bir hazırlık maçına çıkıyor. Şimdi ise Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda gibi detaylı soruların cevabı merak ediliyor. İspanya'ya ulaşan Beşiktaş, 3. hazırlık maçını Real Valladolid karşısında gerçekleştirecek olan Marbella kentine giderek kamp çalışmalarını sürdürüyor. İspanya'daki ilk antreman bu akşam, ilk maç ise yarın, Real Vallalodid karşısında olacak.

Beşiktaş'ın yol gorgunu olma ihtimali yüksek. Çin'de Schalke 04 ile karşılaşan Beşiktaş, oradan İspanya'ya geçiş yaptı. Çin'de yer almayan Ricardo Quaresme, Pepe, Talisca, Gökhan Gönül gibi isimler de İspanya'daki hazırlık kampına getirildiler.

BEŞİKTAŞ VALLADOLID MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA OYNANACAK?

Beşiktaş ile Vallalodid, maçı 25 Temmuz Salı akşamı başlıyor. Kanal bilgileri, D Smart platformuna ait Smart Spor 77 kanalı aracılığı ile taraftarlara sunulacak. Saat kaçta, hangi kanalda bilgilerini verdikten sonra, Beşiktaş'ın İspanya kampı bilgilerini de vermek gerekiyor. Görünüşe göre Beşiktaş, İspanya'da 3 hazırlık maçı yapacak.
Hazırlık maçları İspanyol takımları ile yapılacak. İlk başkta Real Vallalodid, ardından 27 Temmuz Perşembe günü Las Palmas ile oynayacak. Bu maçtan 3 gün sonra da 30 Temmuz Pazar akşamı Real Betis ile son hazırlık maçını da yaptıktan sonra İstanbul'a geri dönecekler.

Beşiktaş'ın İspanya'da oynayacağı hazırlık maçları programı
25 Temmuz Salı
TSİ 21.00 Beşiktaş - Real Valladolid (Marbella Stadı)
27 Temmuz Perşembe
TSİ 21.00 Beşiktaş - Las Palmas (Marbella Stadı)
30 Temmuz Pazar
TSİ 21.00 Beşiktaş - Real Betis (Mirador Stadı)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler