HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş’ta coşkulu bayram kutlaması

Zafer Bayramının 93'üncü yılında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Demokrasi meydanında vatandaşlarla birlikte zaferin yıldönümünü kutladı. Bu yıl artan terör olayları nedeniyle Başbakanlık Genelgesi ile iptal edilen tören, şenlik ve etkinliklerin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ilçe kaymakamı ve vatandaşlarla birlikte sade bir tören düzenleyerek Demokrasi meydanına çelenk bıraktı. Kısa bir seremoninin ardından vatandaşlarla sohbet eden Hazinedar, Beşiktaş Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları ekibinin zeybek gösterisini izledi. Hazinedar, gösterinin ardından meydanda törene katılan İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında birinci olan Eda Savnur ile sohbet etti.

Başkan Murat Hazinedar daha sonra kaymakamlıkta düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşmanın ardından Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından on binlerin katılımıyla akşam düzenlenecek olan fener alayı etkinliği Başbakanlık Genelgesinin ardından iptal edilmek zorunda kalındı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler