HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilal Erdoğan Çanakkale'de Kuran okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Çanakkale'de İlim Yayma Cemiyetinin toplantısına katıldı. Erdoğan, toplantının açılışında Kuran-ı Kerim okudu.

Bilal Erdoğan, sabah saatlerinde eğitim ve STK toplantısına katılmak üzere geldiği Çanakkale'nin Biga ilçesinde, AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan'ın seçim gezilerine de katıldı.

Gezilerin ardından Turan'la birlikte Biga İlim Yayma Cemiyetindeki toplantıya katılan Bilal Erdoğan, toplantının açılışında Kuran-ı Kerim okudu.

Daha sonra bir konuşma yapan Erdoğan, STK'ların siyasete yön vermesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Baktığımız zaman, gelişmiş ülkelerde sivil toplumun siyasetin önünde gittiğini görüyoruz. Bizim de gelişmişliğimizin bir göstergesi olarak bugüne kadar, son 12-13 yılda olduğu gibi, siyaset hep önde gitti, sivil toplum peşinden geldi. Sayın Cumhurbaşkanım önümüze bir hedef koyuyor, peşinden koşturuyoruz. Artık sivil toplumun sinir uçlarını çok iyi tutup, siyasetin önüne geçmeye başlaması, siyasete yön vermeye başlaması lazım. Onun için bizlerin, Türkiye'nin, Anadolu'nun gerçek duruşunu, gerçek kültürünü yansıtan muhafazakar insanların çok daha fazla çalışmamız, gayret göstermemiz, her şeyi devletten beklemeyerek üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum” dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler