HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BİM aktüel yayınlandı! İşte fırsatlar

BİM Aktüel ürünlerindeki kampanyaları ile tüketicilere en uygun fiyata yüksek kaliteli ürünler sunuyor. BİM Aktüel ile ilgili detaylar ve 22 Eylül BİM Aktüel fırsat ürünlerini haberimizde derledik.

BİM aktüel yayınlandı! İşte fırsatlar

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş Türkiye’deki faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağaza ile başlamıştır. Ürün çeşitliliğini sadece 600 ürünle sınırlı tutan markanın temel amacı en uygun fiyata yüksek kalite ürün satışı yapmak. Açıldığı tarihten bugüne kadar büyük gelişim gösteren BİM mağazaları günümüzde 4.972 mağazasıyla neredeyse Türkiye’nin her köşesinde yer alıyor. BİM uluslararası çalışmalarına da devam ederek farklı ülkelerde mağaza sayılarını arttırmaya devam ediyor.

BİM AKTÜELE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

BİM mağazalarında temel ihtiyaçlarınıza hitap edebilecek tüm ürünleri bulmanız mümkün. BİM mağazalarında ürün çeşitleri şöyle; Etli taze mamüller, süt ve süt ürünleri, kahvaltılık, içecekler, bakliyat/unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, donmuş yiyecekler, gıda dışı ürünler – temizlik malzemeleri.

BİM mağazalarının temel amacı yukarıda da söylediğimiz gibi tüketiciler için uygun fiyatlara yüksek kalite ürünler sunmak. Tüm BİM mağazalarında sabit olarak birçok ürün bulunmaktadır. Piyasadaki çoğu mağazaya göre bu ürünlerin fiyatları oldukça uygun. Bu ürünlerin yanı sıra BİM tarafından BİM Aktüel adı altında bir kampanya hizmeti başlatılmıştır.

BİM Aktüel kampanyası ile gıda ve temel ihtiyaçlar haricinde teknolojiden giyime kadar birçok farklı ürünü mağazalarına getirir. Getirmiş olduğu bu ürünler ise piyasa değerinin oldukça altında fiyatlara gelir. BİM Aktüel haftalık olarak düzenli şekilde yayınlanmaktadır. Her hafta BİM’in klasik ürün portföyünün dışında olan ürünler mağazalarda tüketiciye sunulur. BİM Aktüel kampanyasına BİM A.Ş resmi internet sayfasından veya en yakın BİM mağazalarının camlarına asılan afişlerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sunulan farklı bir hizmet sayesinde mobil ortamda da BİM Aktüel’ e ulaşabilirsiniz. Cep telefonunuzun uygulama marketinden BİM Aktüel uygulamasını indirerek haftalık olarak hangi ürünlerin BİM marketlerine geleceğini öğrenebilirsiniz.

BİM Aktüel kampanyası kapsamında getirilen birçok ürün büyük ilgi görüyor ve kısa sürede tüketiciler tarafından bitirilebiliyor. Aktüel ürünleri kaçırmamak için tarihleri doğru takip etmelisiniz. Çünkü Aktüel ürünler stok sınırı ile mağazalara gelir. BİM Aktüel kapsamındaki ürünler önceden belirtilen tarihte mağazaya gelir de stoklar tükenirse yeniden temini söz konusu değildir.

BİM Aktüel katalogunda yer alan indirimli ürünlerden bazıları şu şekilde:

Fırsat ürünlerinde mutfak ürünleri en cazip olanlar arasında yer alıyor.

  • Fındık kreması
  • Çay
  • Poşet çay gibi ürünler yer alıyor.
  • 26 Eylül BİM Aktüel’de müşterilere sunulan en dikkat çekici olan ürün Real 43’’ Smart Led TV. Dahili uydu alıcısı olmayan bu ürün Full HD kalitede görüntü sunuyor.

Bu fırsatları kaçırmamak için BİM Aktüel’i yakından takip edebilir ve gönül rahatlığıyla güvenle alışverişinizi BİM Mağazalarından yapabilirsiniz. İyi alışverişler!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler