HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bimeks kampanyalarıyla teknolojide avantajlı alışveriş mümkün

Bimeks, bu yılda Bi İmza kampanyasıyla teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor. Bimeks kampanyaları sayesinde, pek çok ürün avantajlı fiyatlarla alınabiliyor.

Bimeks kampanyalarıyla teknolojide avantajlı alışveriş mümkün

Teknoloji perakende mağazaları zinciri Bimeks, kampanyalarıyla müşterilerini sevindiriyor. Teknolojik ürünlere sahip olmak isteyen ancak kredi kartını kullanmadan ya da kart limiti yapacağı alışveriş için yeterli olmayan tüketiciler Bimeks'in 'Bi İmza' kampanyası ile kredi kartı olmaksızın taksitli alışveriş yapabiliyor. Bimeks'in 'Bi İmza' kampanyası ile yeni evlenenler beyaz eşya ihtiyaçlarını Bimeks'ten halledebiliyor. Ayrıca uzun zamandır istediği akıllı telefonu, tableti, bilgisayarı ya da Bimeks'te satın alınabilecek teknolojik ürünleri alamayanlar, bu kampanya sayesinde istedikleri ürünleri taksitle alabilecekler. 'Bi İmza' kampanyasında 18 aya kadar taksitlerden faydalananlar, 6 bin TL'ye kadar kredi kartsız alışveriş yapabiliyorlar. 'Bi İmza'dan faydalanmak için en yakın Bimeks mağazasına giderek alacağınız ürünü seçmeniz ve bir imza atmanız yeterli.

BİMEKS 'Bİ İMZA' KAMPANYASI

Bimeks bu kampanya ile müşterilerine kredi kartsız alışveriş imkanı tanıyor. Bimeks ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş. arasında yapılan anlaşma sayesinde Bimeks müşterileri Bimeks mağazalarından yaptıkları alışverişleri kredi kartı ya da nakit kullanmadan 18 aya kadar taksitlendirebiliyorlar. Bu kampanyadan altı limit olan 750 TL'den üst limit olan 6 bin TL'ye kadar olan alışverişlerde faydalanabiliyor. 'Bi İmza' kampanyasında toplam tutarın sadece %20'sinin peşin ödenmesi gerekiyor. Bimeks mağazalarında taksitlendirme işlemi için müşterilerin yanında bulundurması gereken evraklar: nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının arka yüzündeki bilgiler gerekli olduğu için sürücü belgesi ile işlem yapılamamaktadır) ve kişiye ait şahsi kredi kartıdır. Müşterilerin güvenliği için kredi kartlarından asgari 1 TL'lik çekim yapılacaktır.

18-60 yaş aralığındaki müşterilerimizin kendi rıza ve onayları ile muhtelif kamu ve özel kuruluşlar nezdinde Enigma tarafından risk analizleri yapılmaktadır ve analiz neticesi Bimeks'e iletilmektedir. Bunun için müşterilerin bir bankada kayıtlı olan cep telefonuna SMS gönderilmektedir. Bankalarda kayıtlı bir cep telefonu bilgisi bulunmayan müşteriler için Bi imza ile ödeme seçeneği uygulanamayacaktır. Analiz sonrasında taksitli alışveriş talepleri onaylanan müşterilere ilk 3 ay için geçerli olacak şekilde ve lehdarı Bimeks olmak üzere vefat ve kalıcı sakatlık durumları için Ferdi Kaza Genel Şartları çerçevesinde Unico Sigorta A.Ş.'nce sigorta yapılmaktadır. Bu sayede yukarıda anılan durumlarda ve süre için geçerli olmak üzere müşteriler kendileri veya yakınları için sigorta güvencesi tahtında borç endişesi yaşamamış olacaklardır.

Bi imza 18 taksit imkanının yanısıra senet, kefil, evrak gibi prosedürleri de içermediği için müşteriler için hem yeni hem de cazip bir seçenektir. Ayrıca yukarıda bahsedilen 1 TL'lık çekimin haricinde kredi kartı kullanımı söz konusu olmadığı için müşterilerimizin kredi kartı limitini veya banka kredi limitini etkilememektedir.

BİMEKS HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler